Smršala 20 kilograma, pušila i pila jak alkohol zbog Bili Holidej - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Smršala 20 kilograma, pušila i pila jak alkohol zbog Bili Holidej

Andra Dej prošla je kroz “ludu pripremu” za svoju ulogu Bili Holidej u novom filmu jedne od najvećih džez pevačica u istoriji.

a ulogu u biografskom filmu “The United States vs. Billie Holiday”, koji pokriva period lošeg psihičkog stanja u kom se pevačica našla pedesetih godina, Andra Dej je počela da puši, pije velike količine jakog alkohola, ali je i izgubila 20 kilograma.

Iako je krenula u ovaj proces kako bi što bolje dočarala heroinsku zavisnost ali i zavisnost od alkohola Bili Holidej, Andra Dej ne preporučuje ovu metodu nikome.

“Dramatično sam smršala. Nisam želela da za ovu ulogu imam atletsko telo novog veka. Bilo mi je bitno da moje telo izgleda kao da pripada periodu u kom je smeštena radnja filma”, rekla je pevačica, prenosi “Bilbord”, te dodala:

“Međutim, imala sam manje snage i usporilo me je na setu, što je doprinelo da izgledam kao zavisnica od heroina. Počela sam da pušim prvi put u životu i tada sam se više osećala kao Bili Holidej”.

Ova 36-godišnja pevačica rekla je i da je počela da psuje.

“Zaista sam očajna i ne želim da budem užasna u ovom filmu, tako da sam rekla sebi da ću učiniti sve za ovu ulogu. Isecite mi i kosu”, zaključuje Amdra Dej.

Danas objavljeno

Žena prvi put na čelu najstarije novinske svjetske agencije

Zeljka

Džejn Fonda vratila u modu sijedu kosu, pa se sada pola Holivuda ofarbalo u srebrno

Zeljka

Lejdi Gaga u vjenčanici zbunila stanovnike Rima

Zeljka

Ostavite komentar