Slučaj odbačen, Riki Martin se oglasio: "Kako da se oporavim?" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slučaj odbačen, Riki Martin se oglasio: “Kako da se oporavim?”

Nakon što je nećak Rikija Martina Denis Sančez (21) odustao od tužbe za incest, pevač se oglasio na društvenim mrežama.

Riki Martin se oglasio nakon što su odbačene optužbe za incest koje je protiv njega pokrenuo njegov nećak Denis Sančez (21) zatraživši zatim od suda da odustane od daljeg suđenja.

Nakon što je slučaj odbačen, “TMZ” je došao do snimka obraćanja Rikija Martina koji je napomenuo da je do sada ćutao poštujući zakone Portorika.

“Danas sam pred kamerama, jer zaista moram da pričam da bih započeo proces lečenja. Dve nedelje nisam smeo da se branim jer sam pratio proceduru, zakon me je obavezao da ne pričam dok izađem pred sudiju i saznam da su ove tvrdnje netačne. Ali reći ću vam istinu. Bilo je tako bolno. To je bilo poražavajuće za mene, za moju porodicu, za moje prijatelje. Ne želim ovo bilo kome. Osobi koja je tvrdila ovu glupost, želim mu sve najbolje – i želim da pronađe pomoć kako bi mogao da započne novi život ispunjen ljubavlju, istinom i radošću – i da ne povredi nikoga. Moj prioritet je sada da se izlečim i kako da se oporavim? Uz muziku. Jedva čekam da se vratim na scenu. Jedva čekam da se vratim pred kamere i da vas zabavim, to je ono što najbolje radim.

Hvala svim mojim prijateljima. Hvala svima koji su uvek verovali u mene. Nemate pojma koliku snagu ste mi dali svakim komentarom koji ste napisali na društvenim mrežama. Želim vam ljubav i dobre stvari – i evo nas sa istom snagom i strašću“, poručio je Riki Martin.

Na društvenim mrežama je takođe izdao saopštenje uz opis: “Istina preovladava.”

Podsetimo, nećak je optužio Rikija Martina za incest otkrivši da su navodno bili sedam meseci u emotivnoj vezi. Spekulisalo se da bi pevač mogao da dobije kaznu od 50 godina ukoliko bude proglašen krivim.

Juče je bilo zakazano onlajn suđenje na kojem je Riki Martin putem Zooma izneo svoju stranu priče.

Ipak, slučaj je dobio epilog, nećak je odustao od tužbi, a pevač se vratio onome što najviše voli čemu svedoči i snimak koji je pevač nedavno objavio u okviru Instagram storiju, a na kojem se vidi da vredno vežba za predstojeće nastupe.

Danas objavljeno

Vrijeme je da upoznamo pravog Stalonea

Vanja A

Karneval u Riju vraća se u punom sjaju

Vanja A

NASA ponovo najavila sletanje na Mjesec

Vanja A

Ostavite komentar