Slučaj mobilni: Plenković vs. Zekanović - BIGportal.ba
Region Vijesti

Slučaj mobilni: Plenković vs. Zekanović

Na današnjoj sednici hrvatskog parlamenta došlo je do verbalnog okršaja premijera Andreja Plenkovića i poslanika HRAST-a Hrvoja Zekanovića.

Zekanović je premijera prozvao zato što je kuckao u telefon tokom izlaganja jednog poslanika na temu predloženog rebalansa budžeta.

“Jesam li ja to dobro video? Vi se igrate po mobilnom u Saboru za govornicom dok se poslanik obraća? Ponašate se kao da ste u balkanskoj krčmi, treba da poštujete svakog poslanika”, rekao je Zekanović premijeru.

Premijer mu je uzvratio da se on za razliku od njega nije bavio “corona pivom”, aludirajući na raniju objavu Zekanovićevu na Fejsbuku, preneli su hrvatski mediji.

“Vi ste čovek velikih talenata, elokventan, znate jezike, možete nas lepo predstavljati u Evropi, a ovde dođete i ponašate se kao u balkanskoj krčmi, ne možete se igrati tmobilnim telefonom za govornicom”, odgovorio mu je Zekanović.

U prepucavanje se ukjučio i predsednik parlamenta Gordan Jandroković rekavši da bi malo poslanika ostalo u sali ako bi opominjao sve koji kuckaju po telefonu

B92

Danas objavljeno

Potres na Novom Zeladu prekinuo govor premijerke

M.

“Hvala na sankcijama”

M.

Izglasano: Kriv

M.

Ostavite komentar