Slučaj Malčanski berberin još uvijek UTJERUJE STRAH U KOSTI - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Slučaj Malčanski berberin još uvijek UTJERUJE STRAH U KOSTI

Nakon otmice Monike Karimanović, slučaj Malčanski berberin i dalje utjeruje strah u kosti.
Izgleda da su djeca postala znatno opreznija, što se može zaključiti po reakciji brata i sestre iz sela Krnule, kod Vladimiraca.

Mještani ovog malog sela od juče uznemireni i preplašeni jer se u prvi mah sumnjalo da je neko pokušao da otme dvoje djece, ali epilog je sasvim drugačiji.

Upozorenje da je nepoznati muškarac juče ujutro navodno namjeravao da otme šestogodišnjeg dječaka i njegovu dvanaestogodišnju sestru kada su čekali prevoz do škole osvanulo je prvo na društvenim mrežama.

Navodno su djeca pobjegla sa puta u svoj sokak kada su u gustoj magli primjetila bijeli “golf 4” za čijim je volanom bio nepoznat muškarac koji je imao bradu.
Na sreću, nije bilo pokušaja otmice, potvrđeno je za Telegraf u vladimiračkoj policijskoj stanici.

Djeca su bila uplašena samo pod utiskom otmice djevojčice i potrage za Malčanskim berberinom, a nepoznati čovjek je, ustvari, zbog guste magle, slučajno zalutao u sokak gdje djeca žive.

– Policija je istraživala slučaj. Nije bilo nikakvog kontakta između djece i nepoznatog muškarca, a osim Višeg tužilaštva obaviješten je i Centar za socijalni rad. Na kraju se ispostavilo da su djeca tako reagovala jer su se uplašila da ne budu oteta, a socijalni radnik je u zapisniku konstatovao da su se djeca uplašila pod utiskom priče o otmici M. K. – kaže izvor Telegrafa.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Krivokapić preuzeo funkciju ministra pravde Crne Gore

M.

Upozorenje: “Nova runda sukoba”

M.

Zelenski jasan: “Ne planiramo”

M.

Ostavite komentar