Slučaj Britni Spirs: Novo ročište, novi advokat, fanovi ponovo na ulicama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slučaj Britni Spirs: Novo ročište, novi advokat, fanovi ponovo na ulicama

Sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni dozvolila je američkoj pevačici Britni Spirs da angažuje svog advokata nakon potresnog svedočenja o “nasilnom” starateljstvu koje kontroliše njen život već 13 godina.

Peni je odobrila da Spirsovu zastupa bivši državni tužilac Metju Rozengart, koji je oca Britni Spirs pozvao da se odmah odrekne starateljstva nad pevačicom.

“Ako ovo nije nasilje, ne znam šta je”, rekla je Spirs rekavši da joj je otac Džejms Spirs kao staratelj zabranio da pije kafu, uzima vitamine za kosu, a oduzeo joj je i vozačku dozvolu.

Advokatica Džejmsa Spirsa, Vivian Torin je rekla da on ne planira da prekine starateljstvo nad ćerkom rekavši da joj on uvek želi najbolje.

Džejmi Spirs je dobio kontrolu nad ćerkinim ličnim i profesionalnim poslovima u starateljstvu dodeljenom po sudskom nalogu 2008. godine. Starateljstvo mu je prvobitno dodeljeno pošto je pop zvezda smeštena u bolnicu usled zabrinutosti zbog njenog mentalnog zdravlja.

Britni je tokom postupka imala advokata kog joj je dodelio sud, a sada je prvi put dobila priliku da sama angažuje advokata. Fanovi pop pevačice pokrenuli su akciju “Oslobodite Britni” (Free Britney) i traže da traže da joj se na sudskom ročištu dodeli kontrola nad poslovnim i ličnim životom.

Povodom ročišta koje će danas biti održano u slučaju Brirtni Spirs, stotine fanova pop zvezde juče se okupilo ispred zgrade suda u Los Anđelesu, kako bi pružili podršku pevačici.

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar