5. Augusta 2022.

Sloboda Mićalović otkrila koja uloga joj je najdraža

Big Portal

Sloboda Mićalović je jedna od naših najuspešnijih umetnica. Status najpopularnije glumice stekla je ulogom u megapopularnoj seriji “Ranjeni orao”, u kojoj je odigrala svoju prvu glavnu ulogu na malom ekranu i opčinila gledaoce na prostoru cele bivše Jugoslavije.

Zatim su usledile brojne glavne role, sa kojima je takođe ostavila veliki trag, ali čini se da je Anđelka Bojanić bila i ostala njena lična karta. Iako je svaki projekat u kojem je igrala bio veoma gledan, nijedna njena serija nije uspela da obori rekord “Ranjenog orla”, pa čak ni “Tajne vinove loze”.

https://www.instagram.com/p/CfcH7mJLytf/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2e71aad3-d355-471b-8ce5-beed4d97a45e

Ipak, Sloboda je, gostujući u emisiji “Šarenica”, izjavila da joj Anđelka nije među najdražim ulogama.

– Film “Na mlečnom putu” Emira Kusturice i serija “Koreni” su za sada moje najzrelije i meni najdraže uloge. “Koreni” su nastali u jednom specifičnom trenutku, kada sam izgubila tatu, a snimanja su počele nekoliko meseci posle toga. Trebalo bi je da uđem u sve to i da radim. Tu seriju sam njemu posvetila. Sada mogu to da kažem kada je prošlo skoro pet godina, nikada nisam o tome pričala, ali zbog toga mi je posebna. Čini mi se da sam dala najdublji deo sebe, rekla je Sloboda Mićalović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare