Sloboda Mićalović otkrila koja joj je najveća majčinska briga - BIGportal.ba
Ex Yu

Sloboda Mićalović otkrila koja joj je najveća majčinska briga

Glumica je otvoreno pričala o roditeljstvu i ćerkama, kao i brigama koje je muče

Sloboda i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godine. Kruna njihove ljubavi su bliznakinje Vera i Mila. Međutim, poznati glumački par ne eksponira decu javnosti. Trude se da svoj porodični život i dve naslednice drže podalje od kamera.

Mićalovićeva je prilikom gostovanja u jednoj emisiji objasnila zbog čega, sve do skora, njene mezimice nisu prisustvovale javnim dešavanjima:

– Vojinova ideja je bila da ih sklonimo, ne da ih ne bi videli ljudi, deca kao svaka druga deca. Nismo hteli da im namećemo, da ne moraju da nose i naš život i prerano ulaze u taj svet. Sada su svesne, i same su želele da dođu na premijeru filma – rekla je lepa glumica.

Između ostalog, priznala je koja je njena najveća briga kada je odrastanje Vere i Mile u pitanju:

– Nema nekog univerzalnog odgovora na to. Svaki dan te nešto brine. Ta neizvestnost da li ćeš moći da ih zaštitiš. Svaki roditelj želi da zaštiti svoje dete, u svakom smilu, i onda si razapet između toga da ne možeš da ih štitiš i da u jednom trenutku život drugačije stvari nosi. Moraš da ih pripremiš jednom da dolete iz gnezda – zaključila je ona.

Vojin je prilikom gostovanja u vikend izdanju “Šarenice” pre par meseci rekao:

“Porodica je baza. Pribojavali smo se za ćerke. Rano su počele da se penju po stolovima. Shvatili smo da sva deco to rade. One su samo malo slobodnije. Ako požele glumu, reći ću im – slobodno. Voleo bih da imaju slobodu kao ja. Biće im teže nego Bobi i meni” – priznao je talentovani glumac.

Danas objavljeno

Lidija Vukićević u bikiniju oduševljava na pragu sedme decenije

V.R.

Emotivna objava Nikoline Pišek: “Pitala me je – kako da zna da ja neću otići?”

Zeljka

Ceca ispunila obećanje: Saši Popoviću stigao poseban poklon

Zeljka

Ostavite komentar