4. Novembra 2022.

Sloboda Mićalović: Moramo vjerovati u ČUDA da bi se ona dešavala

Big Portal

Glumica Sloboda Mićalović je poznata po brojnim filmskim i pozorišnim ostvarenjima. Ona je istakla da je u životu najvažnija vera, pa tako ona veruje u ljubav, čuda i u Boga. 

“Verujem u Boga, verujem u ljubav, verujem u Isusa. Moramo da verujemo u čuda da bi se dešavala. Ako nemamo veru ništa nam drugo ne preostaje u životu, to je moje mišljenje. Verujem da su nam neke stvari predodređene. Bez vere nema života. Nikog neću da vučem za rukav. Trudim se da živim svoju veru”, istakla je glumica za “Informer” i dodala:

“Čovek ne može bez slobode i vere.”

Ona je već godinama u braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim ima dve ćerke. NJih dvoje ne žele da im nameću svoj život  trude se da ih zaštite od neprijatnih situacija.

“Vojinova je ideja bila da ih sklonimo uslovno rečeno, ne iz tog razloga da ih ljudi ne bi videli, deca kao i svaka druga deca, nema ništa sad tu posebno u njima, ali jednostavno nismo hteli da im namećemo da moraju da nose i naš život, što je neminovno i što uglavnom ne donosi baš tako lepe stvari. NJima druga deca znaju da kažu ‘aha, to je tako jer su vam mama i tata to i to’, kako to obično biva. Nismo hteli da prerano ulaze u taj svet jer nije bilo potrebe, male su, ništa im ne znači”, rekla je Sloboda pre nekoliko meseci gostujući u emisiji “Sve u svemu”.

“Ako me pitaš intimno da li mi je žao što nemam neke profesionalne fotografije s njima kad su bile male, ja ću ti reći da mi je jako žao, ali da mislim da je tek sad trenutak, jer one su sad svesne”, dodala je tada.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare