Sloba Radanović vjerio je Jelenu, a evo kako reaguje kad ga pitaju za SVADBU - BIGportal.ba
Ex Yu

Sloba Radanović vjerio je Jelenu, a evo kako reaguje kad ga pitaju za SVADBU

Slobodan Sloba Radanović otkrio je šta misli o incidentima na nastupima kolega i progovorio o velikoj podršci svoje izabranice Jelene Đuričanin.

Pevač je haos na sceni na nastupu Bube Korelija i Džale Brata, kada je napadnut maloletni dečak na sceni.

“Meni je krivo što sam video da su to bezopasni klinci, deca… Ne znam da li imaju i 15 godina. Redovna je stvar da se ljudi penju izvođačima na binu. Nasilje je totalno bespotrebno”, rekao je Sloba.

“Ne volim da pričam o ciframa, radimo sve u dogovoru i napravimo da svima bude dobro”, otkrio je Sloba kad su ga pitali da li mu se cena nastupa promenila u odnosu na vreme pre korone.

Grupa devojaka je je jednom prilikom iznela na scenu ruže za popularnog pevača, a on je otkrio kako je njegova verenica Jelena na to reagovala:

“Navikla je. Ona zna da je to deo mog posla. Volim ljude i volim da se družim sa mojom publikom. Bude mnogo devojaka na nastupu, pa to nije neočekivano. Jelenina podrška mi mnogo znači”, ističe Radanović.

Radanović otkriva da li nakon veridbe planira i venčanje.

“Iskreno, to će ići spontano. Nama je sada kao da smo već u braku, sve je idelno, a mi već živimo zajedno. Mi se super slažemo i više ne možemo jedno bez drugog”, zaključuje on.

Kurir.rs/Srbijadanas

Danas objavljeno

Dan kad je rođen “Dječak iz vode”: Za jednu pjesmu EKV-a tvrdio je da je najbolja

Zeljka

Toma Zdravković je ovu pesmu jednom otpjevao i nije mogao da zaustavi suze

Zeljka

Zašto su Srbi oduševljeni Bojsijem? Kulturni fenomen

Zeljka

Ostavite komentar