Sljedeće sedmice tri dana "Otvorenih vrata", ostalo za revakcinaciju - BIGportal.ba
Banja Luka

Sljedeće sedmice tri dana “Otvorenih vrata”, ostalo za revakcinaciju

Na vakcinalnom punktu u naselju Petrićevac sljedeće sedmice biće organizovana “Otvorena vrata” za sve koji žele da prime vakcinu protiv kovida.

Uutorak, 26.10. zainteresovani mogu da prime prvu dozu “Sputnjika” i “Astra Zeneke” u periodu od 12.30 do 19 časova, dan poslije prvu dozu Fajzer vakcine takođe od 12.30 do 19 časova. Kako je rečeno u banjalučkom Domu zdravlja, 30.10. oni koji žele mogu da prime prvu dozu “Sputnjik” i “Astra Zeneka” vakcinu od devet do 15 časova.

U ponedjeljak, četvrtak i petak radiće se revakcinacija, a građani će telefonom biti obaviješteni o terminu revakcinacije. Radno vrijeme punkta za narednu sedmicu je od 12 do 19 časova.

Punktovi za vakcinaciju u ponedjeljak će raditi u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići, Piskavica i Lauš, u utorak Vrbanja, Zalužani, Mišin Han i Lazarevo, u srijedu Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu, Bočac i Obilićevo, četvrtak Kola, Agino Selo, Poliklinika i Goleši, a u petak Borkovići, Bronzani Majdan, Stričići i Borik (Platonova).

Srpskainfo

Danas objavljeno

Odluka Doma zdravlja Banjaluka: ARI ambulanta Starčevica od ponedeljka prestaje sa radom

M.

Planirana isključenja el.enegije za 05.12.2021.godine

Vanja A

Iz Banjaluke sa Kontikijem u Hurgadu: Dogovoreni letovi od sljedećeg aprila

Vanja A

Ostavite komentar