Slike Samsung Galaxy Tab S8 pokazuju okvire, Ultra ima i mali notch - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Slike Samsung Galaxy Tab S8 pokazuju okvire, Ultra ima i mali notch

Uskoro će, međutim, biti obnovljena linija Galaxy Tab S8 serija, koja je upravo procurila na novim slikama.

Dugogodišnji leakster @evleaks objavio je danas slike Samsungovog tria Galaxy Tab S8 tableta, prikazujući dizajn svakog uređaja samo sa prednje strane. Ponuda uključuje osnovni Galaxy Tab S8, veći Tab S8+ i još veći i verovatno moćniji Galaxy Tab S8 Ultraprenosi XDA-developers.

Međutim, nema puno toga puno što možemo naučiti samo iz ovih slika. Možemo videti okvire na svakom tabletu, pri čemu Tab S8 i S8+ imaju okvire razumne veličine koji bi trebalo da ostave prostor za pristojno držanje uređaja, dok Tab S8 Ultra donosi prilično tanji okvir. Konkretno, to znači da nema mesta za kameru, što dovodi do toga da uređaj usvaja relativno mali, ali još uvek veoma prisutan zarez za ono što izgleda kao par prednjih kamera.

TabS8.jpg

Zanimljivo je, takođe, da Samsung koristi bočni senzor otiska prsta samo na jednom od svojih novih tableta. Kao što ističe poznati tipster, Tab S8+ koristi bočno postavljen senzor otiska prsta kao što se ovde i prikazuje, pri čemu taj model ima izduženo dugme za napajanje koje bi bilo u skladu sa tom vrstom senzora. U međuvremenu, Tab S8 i veći S8 Ultra imaju istaknutije on/off tastere. Pretpostavlja se da će ovi uređaji umesto toga koristiti senzore otiska prsta na ekranu, kao što je to uradila serija Galaxy Tab S7.

Kako trenutno stvari stoje, očekuje se da će Samsung lansirati Galaxy Tab S8 seriju početkom sledeće godine.

Benchmark.

Danas objavljeno

Samsung potvrđuje februarski Galaxy Unpacked, najavljuje spajanje S22 sa Note linijom

Vanja A

Pojavile se nove specifikacije Lenovo Legion Y90 gaming telefona

Vanja A

Apple iPhone 15 Pro serija bi mogla imati 5x periskopski zum objektiv

Vanja A

Ostavite komentar