Slika lijepe kraljice koja puzi pred mužem krije još tužniju priču - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Slika lijepe kraljice koja puzi pred mužem krije još tužniju priču

Tajlandski kralj oženio se zamjenicom komandanta jedinice koja se brine o njegovoj bezbijednosti i proglasio je kraljicom, saopštila je kraljevska porodica.

Ta vijest bila je iznenađenje za javnost, a saopštena je uoči ceremonije njegovog zvaničnog krunisanja, koje treba da se održi u subotu, prenosi BBC.

Kralj Maha Vadžiralongkorn (66) prethodno je bio oženjen tri puta i ima sedmoro djece.

“Kralj Vadžiralongkorn odlučio je da se oženi generalom Sutidom Vadžiralongkorn Na Ajudhia, i proglasi je kraljicom Sutidom i ona će imati kraljevsku titulu i status kao dio kraljevske porodice”, navedeno je u saopštenju.

Сродна слика

Kraljica Sutida i kralj Vadžiralongkorn su nekoliko godina u vezi i često su viđani u javnosti zajedno, iako do sada to nikada nije bilo zvanično objavljeno, piše BBC.

Na snimcima vjenčanja vide se i drugi članovi kraljevske porodice, kao i obred tokom kojeg kralj svojoj supruzi glavu posipa svetom vodom, a ona puzi ispred njega.

Kralj Vajiralongkorn

Ako obratite pažnju na fotografije, primijetićete da Sutida na svim slikama izgleda jako tužno uprkos činjenici da bi to trebalo da bude jedan od najsrećnijih dana u njenom životu.

Kralj je 2014. imenovao Sutidu Tidžai, bivšu stjuardesu Taj Ervejza, za zamjenicu komandanta svog obezbjeđenja. Ona je imenovana za generala vojske u decembru 2016. godine.

Priča se da je ona bila kraljeva omiljena ljubavnica i da su često boravili u Njemačkoj gdje su mogli da se sakriju od javnosti. Fotografije sa njihovih zajedničkih putovanja prikazuju kralja sa brojnim tetovažama, u farmerkama, i Sutidu na visokim štiklama, razgolićenog stomaka i u uskim pantalonama.

Сродна слика

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215053696114869&set=a.10215053487429652&type=3

Izvor: n1info.com

Danas objavljeno

Dječak pogodio sa pola terena i uzeo 20.000$ (VIDEO)

Vanja A

Zbog vitiliga izgleda unikatno: Winnie Harlow još jednom oduševila svojim izgledom

Vanja A

Navala smrdibuba: Riješite se buba koje jurišaju u kuću

Vanja A

Ostavite komentar