Sličnost je nevjerovatna: Ovo je brat Nikole Đurička - BIGportal.ba
Ex Yu

Sličnost je nevjerovatna: Ovo je brat Nikole Đurička

U susret dvoranskom Svjetskom atletskom prvenstvu koje će se održati u Beogradu slavni glumac Nikola Đuričko (47) dao je intervju u kojem je u svrhu promocije istog govorio o sopstvenoj ljubavi prema “kraljici sportova” koju je razvio još u ranom djetinjstvu.

Tom prilikom pomenuo je da je u sportu najviše uživao sa svojim bratom Đorđem i prisjetio se njihovih anegdota.

– Atletiku sam trenirao godinu dana tako da nisam imao disciplinu, nego neki opšti trening. Probali smo skoro sve sem skoka sa motkom. Mislio sam da sam idealan za srednje pruge, ali to je bilo samo moje laičko nadanje. Pamtim najviše trčanje uz i niz tribine ”Marakane” i kako su nam se tresle noge poslje treninga meni i bratu u autobusu – prisjetio se Đuričko, što je bio povod da se neki zapitaju gdje je danas brat poznatog glumca i šta radi.

Đorđe Đuričko (50), naime, tri je godine stariji od svog poznatog brata i možda nije dovoljno poznato da se i on svojevremeno okušao u glumi. To je, međutim, bio samo epizodni pokušaj a čini se da Đorđe nije nikada ozbiljno razmatrao glumačku profesiju za sebe.

Za razliku od poznatijeg Đurička koji je glumačka zvijezda, Đorđe je zavolio muziku i riješio da se njom profesionalno bavi.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

Danas objavljeno

Borjanova baka nije ni čula uvrede na račun golmana, zato je i psovala Krajinu

Zeljka

Tamara Vučić razbila šablon: Pojavila se u efektnoj mini-haljini

Vanja A

Sandra Afrika otkrila da joj je pisao srpski reprezentativac: “Napadni su “

Vanja A

Ostavite komentar