Slavni režiser prijetio je Gal Gadot uništavanjem karijere - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavni režiser prijetio je Gal Gadot uništavanjem karijere

Izvor upućen u situaciju tvrdi da je režiser Džos Vidon pretio da će naštetiti karijeri Gal Gadot tokom ponavljanja snimanja nekih scena za “Justice League”.

Optužbe na njegov račun krenule su još prošlog jula, kad je glumac Rej Fišer optužio režisera za “grubo, nasilno, neprofesionalno i potpuno neprihvatljivo” ponašanje na setu.

Fišer koji u “Justice League” glumi Kiborga, ponovo je govorio o toj temi za “Hollywood Reporter”, a dotakao se i pokušaja rasprave s Vidonom nakon što je dobio revidirani scenario.

Vidon, koji navodno nije hteo ni da čuje za njegove opaske, navodno je rekao kako ne voli da prima kritike ni od koga, pa čak ni od Roberta Daunija Juniora. Izvor za Reporter tvrdi da se Widon slično ponašao i prema Gal Gadot i Džejsonu Momoi kad su ga ispitivali oko promena u scenariju.

Vidon i Gadot navodno su se i posvađali jer je on tvrdio da ona želi skakati s jednog projekta na drugi te je izjavio kako je agresivnija nego njen lik u “Wonder Woman”. Prema priči, nakon što mu se požalila oko svojih rečenica koje su joj bile sporne, on je zapretio da će joj naštetiti u daljoj karijeri.

Fišer nije ulazio u detalje, no navodni svedok kasnije je izjavio kako je Vidon poručio Gadot da je on pisac i da ona može da ućuti jer bi je mogao napraviti “neverovatno glupom u tom filmu”.

Vidon je navodno pretio i Peti Dženkis, režiserki “Wonder Woman”, a njih dve završile su zbog toga na sastanku s tadašnjim predsednikom Warner Brosa.

“Imala sam problema s Vidonom i Warner Brosom, no rešeni su na vreme”, izjavila je kasnije Gadot.

I Gadot i Momoa izrazili su podršku Fišeru nakon njegovih navoda, što je podstaklo istragu Warner Brosa. Studio je rekao da su preuzete korektivne mere, iako nije otkrio rezultate istrage.

Danas objavljeno

Knjiga pozajmljena pre 111 godina konačno vraćena biblioteci

Vanja A

Da li ste čuli za “ljudske budilnike”, oni su budili radnike nekad u Irskoj i Britaniji!?

Vanja A

Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

Vanja A

Ostavite komentar