Slavni muzičar šokirao publiku izjavom o sudnjem danu - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavni muzičar šokirao publiku izjavom o sudnjem danu

Alis često govori o skladnom braku sa suprugom Šeril! Alis Kuper otkrio je sporazum koji ima sa suprugom Šeril Godard. Otkrio je da su odlučili da “kada dođe vrijeme smrti, zajedno pođu na taj put”. Kuper je govorio o svom braku i velikoj ljubavi prema supruzi. “Sklopili smo pakt, jer nema…

Alis često govori o skladnom braku sa suprugom Šeril!

Alis Kuper otkrio je sporazum koji ima sa suprugom Šeril Godard. Otkrio je da su odlučili da “kada dođe vrijeme smrti, zajedno pođu na taj put”. Kuper je govorio o svom braku i velikoj ljubavi prema supruzi.

“Sklopili smo pakt, jer nema nikakve šanse da živimo jedno bez drugog”, objasnio je Kuper.

Poznati američki muzičar je pričao o divnom braku dugom 43 godine, u kom nikad nije došlo do preljube ni sa njene, ni sa njegove strane.

“Nikad se nisam pokajao. Prvo i najvažnije pravilo za brak je da oženite djevojku u koju ste zaljubljeni. To je važna stvar. Mi se nikad ne svađamo,” priča roker o Šeril, a u nekoliko navrata je opisuje kao svoju “najbolju prijateljicu”.

Alis se zaljubio u Šeril kada je ona došla kao plesačica u njihovu grupu i pratila ih na nastupima. Tajnu svog dugog i srećnog braka Kuper je otkrio još 2017. godine: “Oženio sam se djevojkom u koju sam bio zaljubljen!”

O velikoj ljubavi prema supruzi kaže:

“Ne bih mogao živjeti bez nje. Uvijek smo govorili da nećemo dopustiti da dođe do toga da jedno žali za drugim. Šta god da se desi, odlazimo zajedno!”

Par se vjenčao 1976. godine. Imaju troje djece, dvije ćerke i sina.

Danas objavljeno

Zelenilo u gradovima – za duži i kvalitetniji život stanovnika

Zeljka

Iznenadna smrt mrmota Freda pokvarila Dan mrmota žiteljima Kvebeka

Zeljka

Sinonim za dobru fotku: Ovi gradovi su najbolji za objave na društvenim mrežam

Zeljka

Ostavite komentar