Slavni glumac snimio vlog i otkrio da ima opasnu bolest - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavni glumac snimio vlog i otkrio da ima opasnu bolest

Glumac Vil Smit objavio je na Instagramu šaljiv, ali i poučan video-snimak sa svoje prve kolonoskopije, želeći da ukaže na značaj zdravlja, ali i brige o njemu.

Međutim, nije ni slutio da će na kraju pregleda čuti loše vesti. U video-snimku se vidi kako se Vil sprema za pregled, a ispod snimka glumac je napisao:

“Kažu da ne možeš da dobiješ 50 miliona pratilaca na Instagramu bez pokazivanja dup**a. Zato, evo me, radim kolonoskopiju zbog toga”, našalio se Vil Smit.

https://www.instagram.com/p/B4iQF-7n4Pv/?utm_source=ig_web_copy_link

Glumac je posle ovog snimka objavio i vlog o tome kako je izgledao sam proces pripreme za kolonoskopiju, na koju je otišao posle preporuke lekara da uradi ovaj pregled jer ima više od 50 godina.

Vil je ovim snimkom želeo da skrene pažnju na važnost preventivnih pregleda, ali nije slutio da će mu lekar saopštiti rezultate koje nije očekivao.

Otkriven mu je polip za koji se ispostavilo da je maligno tkivo za koje je postojao rizik da se razvije u tumor. Polip mu je odmah uklonjen, a Vil je potvrdio da se sve dobro završilo.

“2019. je godina. Moramo da pazimo na zdravlje. Postoji određeni stid, ali to morate da uradite”, istakao je glumac i dodao:

“Mislio sam da će biti zabavno snimiti ovaj vlog. Nisam znao da će se pojaviti polip”.

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar