Slavni glumac prodao milionsku kuću vlastitim roditeljima - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavni glumac prodao milionsku kuću vlastitim roditeljima

Zvijezda serijala “Harry Potter”, proslavljeni britanski glumac Daniel Radcliffe (31) sa slavom i milionskim primanjima ‘bori se’ već 20 godina, još otkako je bio dječak.

Ali, čini se da nula na računu nikad nije dovoljno pa brojne svjetske medije zabavlja vijest kako je kuću vrijednosti 2 miliona dolara glumac prodao vlastitim roditeljima.

Riječ je o luksuznoj nekretnini u Melbourneu, koju je prvo još 2004. kupila agencija za nekretnine u vlasništvu njegovih roditelja, a glumac je službeno postao vlasnik 2007., kada je postao punoljetan.

Are Daniel Radcliffe's parents actors? - Quora

Kuća ima dvije spavaće sobe, radnu sobu, dvije kupaonice, garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak otvorenog plana, balkon i sjajan pogled, ali Radcliffe je tamo rijetko boravio i zaključio je stoga da će je prodati.

Kako pišu australski mediji, dobio je tri ponude, a onda se odlučio za kupce koje poznaje od ranije i kojima vjeruje – svoje roditelje. Nekretninu im je ustupio za 2 miliona dolara i postao predmet raznih pošalica na internetu. I dok je za jedne škrtica, drugi pak smatraju kako su iza ove neobične transakcije potencijalno i malverzacije s tamošnjim zakonom.

Izvor: Realestate.com

Danas objavljeno

Šakiri prijeti zatvor zbog utaje poreza

Vanja A

Glumica zbog komplikacija nakon operacije ponovo završila u bolnici

Vanja A

Bred Pit ponovo ne može da viđa djecu!

Vanja A

Ostavite komentar