Slavne žene kojima plava boja kose baš i nije pristajala - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavne žene kojima plava boja kose baš i nije pristajala

Slavne dame mogu dopustiti velike intervencije u izgledu vlastite kose jer uz sebe uvijek imaju frizere koji će popraviti potencijalnu štetu.

Tako su mnoge od njih napravile značajnu promjenu boje kose, a neke su zbog toga i požalile.

Glumica i pjevačica Katharine McPhee svojevremeno se odlučila za plavu boju kose. Prirodna tamna brineta preko noći je postala plavuša, na iznenađenje svojih fanova koji nisu imali previše riječi hvale za njezinu novu boju kose.

Tada sam se osjećala buntovno i htjela sam napraviti veliku promjenu. Rekla sam svom frizeru da jednostavno odreže kosu i pretvori me u plavušu. Znam da se mnogima nije svidjelo kako izgledam s plavom kosom, ali ja sam je obožavala. Mislim da je izgledala jako šik i moderno, rekla je Katharine koja se više nikad nije vraćala na ovu nijansu plave boje.

Plavuša je u nekoliko navrata postala i Kim Kardashian. Kada je 2015. prilikom posjeta Pariškoj sedmici mode otkrila svoju blajhanu plavu kosu, pokrenula je trend velikih promjena boje kose. Za tadašnju frizuru inspirirala ju je Madonna, a na novu boju nagovorio ju je suprug Kanye West.

Izvor: Zadovoljna.hr

Danas objavljeno

Megan Fox u atraktivnom izdanju mami uzdahe!

Vanja A

Travis Baker opčinjen svojom zaručnicom: Dizajnirao je unikatni dijamantski prsten

Vanja A

Sarah Jessica Parker još jednom pokazala zašto je ikona stila

Vanja A

Ostavite komentar