Slavne kolege joj slale nepristojne ponude: Pjevačica javno podijelila sve njihove poruke - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavne kolege joj slale nepristojne ponude: Pjevačica javno podijelila sve njihove poruke

Reperka i model Igi Azalea je na TikToku je objavila poruke sa nemoralnim ponudama koje su joj slali reperi i druge poznate ličnosti.

Igi Azalea (30) objavila je privatne poruke u kojima su joj istaknuti reperi i druge poznate ličnosti davali nepristojne ponude.

U videu koji je podelila na svom TikToku reperka je, između ostalog, otkrila i kako joj neko ponudio 15 hiljada dolara samo kako bi s njom razgovarao. Iako je sakrila imena muškaraca koji su joj slali poruke na Instagramu, prema njihovom broju pratilaca može se zaključiti da je reč o slavnim osobama.

“Ti si moja devojka iz snova”, napisao joj je neko koga na društvenoj mreži prati 12 miliona ljudi, dok joj je osoba sa Instagram profilom od 27 miliona pratilaca poručila kako želi da je ljubi na intimno mesto.

Uz brojne seksualne ponude, dobila je i bračne, a pisali su joj i kako će se brinuti za nju i njenog jednogodišnjeg sina Oniksa bolje nego što to radi njegov otac, muzičar Plejboj Karti (24) sa kojim je reperka u vezi od 2018. godine.

“Reperi u mom telefonu, u mojim porukama, ne žele da me ostave na miru”, rekla je reperka i u svojoj najnovijoj pesmi “Sip It”.

Da podsetimo, Igi Azalea, čije je pravo ime Ametist Amelija Keli, karijeru je započela sa 16 godina.

https://www.tiktok.com/@thenewclassic/video/6947430109125020933?sender_device=pc&sender_web_id=6948720224879822341&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Danas objavljeno

Legendarni Ozi Ozborn završio novi album uz vrhunske goste

Vanja A

Neočekivana razlika: 15 slavnih osoba koje nikada nismo vidjeli u profilu

Vanja A

Glumica iz „Urgentnog centra“ Meri Mara se udavila u reci

Vanja A

Ostavite komentar