13. Maja 2020.

Slavna teniserka treba da se porodi, ali je to nije spriječilo da se slika polugola

Big Portal
https://www.instagram.com/p/B_CzhZ7HH75/?utm_source=ig_embed

Ona u slobodnim danima uživa sa suprugom Mišom Navarom, inženjerom po profesiji, ali i u trudnoći, koju je obelodanila ubrzo nakon što se povukla iz tenisa – krajem 2019. godine.

“Život koji tenis nosi sa sobom postao mi jue težak, sa svim tim putovanjima i treninzima, gde sam morala da dajem 100 posto sebe svaki dan. Postala sam umorna od toga. Na kraju, osetila sam da sam dala dovoljno i postigla stvari o kojima nisam ni sanjala”, objasnila jeova 31-godišnjakinja odluku o povlačenju.

Dominika je i nakon penzionisanja nastavila da aktivno koristi društvene mreže, te da sa pratiocima deli detalje iz svog života, a neretko objavi i poneku provokativnu fotografiju.

Atraktivna plavuša se upravo jednom izazovnom fotkom pohvalila pre neki dan, kada je, iako je manje od mesec dana deli od porođaja, pozirala naga!

https://www.instagram.com/p/CADJM1rHCGU/?utm_source=ig_embed

Bivša teniserka je za jedan modni časopis pozirala u sivom kaputu od tvida, ispod kog ne nosi baš ništa, a grudi je pokrila trakom, dok njen poveći trudnički stomak sakriva pogled na intimno područje.

Ona se za isti magazin samouvereno slikala i u potpuno provodnoj haljini bez grudnjaka, a jasno se vide i njene crne gaćice. Hrabro od jedne trudnice, zar ne? Dok su joj mnogi čestitali na smelosti i divili se njenoj lepoti, bilo je i mnogo onih koji su ovaj potez osudili… Šta vi kažete?

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare