Slavna pjevačica na naslovnici časopisa pokazala neobrijane pazuhe - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavna pjevačica na naslovnici časopisa pokazala neobrijane pazuhe

AMERIČKA pjevačica Halsey poznata je po učestalim promjenama frizura, boja kose i mnogobrojnim tetovažama te nije jedna od onih slavnih dama koje igraju na sigurno sa svojim beauty izborima. No iako smo navikli da od nje možemo očekivati svašta, svejedno je uspjela iznenaditi sve svojom fotkom za naslovnicu najnovijeg izdanja…

AMERIČKA pjevačica Halsey poznata je po učestalim promjenama frizura, boja kose i mnogobrojnim tetovažama te nije jedna od onih slavnih dama koje igraju na sigurno sa svojim beauty izborima.

No iako smo navikli da od nje možemo očekivati svašta, svejedno je uspjela iznenaditi sve svojom fotkom za naslovnicu najnovijeg izdanja kultnog časopisa Rolling Stone.

24-godišnjakinja je na naslovnici pozirala u bijelom topiću bez rukava s rukama podignutima iza glave i pokazala svoje neobrijane pazuhe.

Očekivano, naslovnica s vidljivim dlakama ispod pazuha izazvala je veliku reakciju javnosti i podijeljena mišljenja, no Halsey je dobila hrpu podrške drugih slavnih dama. 

Na ovoj fotki ima toliko dobrih stvari da ne znam odakle bih počela”, komentarisala je Demi Lovato, dok je pjevačica Zara Larson na Twitteru izrazila oduševljenje činjenicom da Rolling Stone nije fotošopirao njezine pazuhe, što je uobičajena praksa časopisa.

Halsey ovo nije prvi put da je pokazala javnosti svoje neobrijane pazuhe. Pjevačica je prošle godine na svom Twitteru objavila niz selfieja na kojima su neki fanovi komentarisali njezine dlačice ispod pazuha, a jedan ju je posebno iživcirao. 

“Šta je to?!” napisao je jedan pratilac pjevačici na Twitteru i dodao naljepnicu na njezinu fotku, tačno ispod pazuha. “To je pazuh s naljepnicom preko njega. Nisam sigurna šta bih još trebala objasniti?” odgovorila mu je tada pjevačica i pokazala da se itekako zna nositi s kritikama, kao i da ne mari za nametnute standarde ljepote.

Index

Danas objavljeno

Zelenilo u gradovima – za duži i kvalitetniji život stanovnika

Zeljka

Iznenadna smrt mrmota Freda pokvarila Dan mrmota žiteljima Kvebeka

Zeljka

Sinonim za dobru fotku: Ovi gradovi su najbolji za objave na društvenim mrežam

Zeljka

Ostavite komentar