Slavna manekenka želi u vojsku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavna manekenka želi u vojsku

Inače važi za otkačenu i nepredvidivu, ali sad je nadmašila sebe – supermodel i glumica Kara Delavinj (26) objavila je da želi da se prijavi za vojnu obuku, jer smatra da je to izazov koji će joj pomoći da bolje upozna sebe i svoje granice.

– Zvuči čudno, ali mislim da bi bila dobra ideja otići u vojnu školu da mi da neke granice. Inače sam vrlo aktivna i volim izazove – rekla je Kara za Marie Claire magazin, a prenosi Female First.

Ona je u tom razgovoru otkrila i da bi voljela da testira svoje sposobnosti tako što će biti ostavljena na pustom ostrvu, na kraju svijeta.

– Sigurna sam da bih preživjela – kaže Kara, koja praktikuje jogu i meditaciju.

– Ne bih mogla da radim to što radim da ne brinem o sebi. Jednom godišnje idem na kurs joge i meditacije, jer mi to omogućuje da se povežem sama sa sobom.

Svakako, cijela priča postaje ozbiljnija kad znamo šta je sve popularna manekenka morala da ostavi za sobom da bi tako uzdignute glave i prkosnog osmijeha osvajala svjetske modne piste i crvene tepihe.

Još kao tinejdžerka se borila se s depresijom, podsjeća 24 sata. Njena majka bila je narkomanka, što je dosta odredilo njeno djetinjstvo. Kako je sama priznala jednom prilikom, “djeca zavisnika prebrzo odrastu jer moraju da budu roditelji svojim roditeljima”.

– Borila sam se sa bijesom, depresijom i anksioznošću. Ta negativna osjećanja su bila toliko jaka da bih udarala glavom u drvo samo da bih ih se otarasila – rekla je svojevremeno za Vogue.

Taj mrak, srećom, sada drži pod kontrolom, postala je jedan od najplaćenijih modela, a polako ali sigurno osvaja i Holivud. Što se ljubavi tiče, u posljednje vrijeme šuška se da je u vezi s glumicom Ešli Benson (29) koja glumi u seriji “Slatke male lažljivice”.

 

Index

Danas objavljeno

Kevin Spejsi ide na sud zbog optužbe za zlostavljanje

Vanja A

R’Boni Gabriel prva Filipinka s titulom mis Amerike u posljednjih 60 godina

Vanja A

Stvari koje trebaš znati ako želiš da imaš psa i mačku istovremeno

Vanja A

Ostavite komentar