Slavna glumica u bikiniju fanove ostavila bez teksta: "Izgledaš sve bolje" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavna glumica u bikiniju fanove ostavila bez teksta: “Izgledaš sve bolje”

ELIZABETH HURLEY novim je videom zapalila društvene mreže. U minijaturnom plavom bikiniju iz sopstvene kolekcije pokazala je isklesano tijelo na koje Instagram fanovi nisu mogli ostati ravnodušni. “Izgledaš nevjerovatno! Imaš tijelo za deset”, napisao je jedan od njih ispod objave koja je u kratkom roku prikupila više od 250.000 pregleda….

ELIZABETH HURLEY novim je videom zapalila društvene mreže.

U minijaturnom plavom bikiniju iz sopstvene kolekcije pokazala je isklesano tijelo na koje Instagram fanovi nisu mogli ostati ravnodušni.

https://www.instagram.com/p/BpwVZOHhiXU/

“Izgledaš nevjerovatno! Imaš tijelo za deset”, napisao je jedan od njih ispod objave koja je u kratkom roku prikupila više od 250.000 pregleda.

“S godinama izgledaš sve bolje i bolje. Predivna si”, dodao je drugi.

“Mogao bih te gledati svaki dan, cijeli dan”, poručio joj je treći.

https://www.instagram.com/p/BzWn_jJFKl3/

Elizabeth je nedavno proslavila 54. rođendan serijom fotografija u bikiniju koji je postao njezin zaštitni znak. Mnogi su ostali oduševljeni njezinim ravnim stomakom te istreniranim rukama i nogama, zbog čega joj ne bi dali više od 30 godina.

No poznato je da Hurley pazi na ishranu i dan počinje u 7:30 čašom tople vode i grčkim jogurtom uz bananu i med. Ponekad u vodu dodaje jabučni ocat. Što se vježbanja tiče, snažan core duguje jogi i pilatesu, a čučnjevima popunjava svoje slobodno vrijeme.

https://www.instagram.com/p/BrSHHCMhsQw/

Index

Danas objavljeno

Oboren dosadašnji rekord “Potere”

Vanja A

Fil Kolins i Genesis zaradili 300 miliona dolara

Vanja A

Dua Lipa uhvaćena u zagrljaju sa 11 godina starijim voditeljem

Vanja A

Ostavite komentar