Slavna dizajnerka iskoristila Megan Markl za svoju promociju, ali na pogrešan način! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slavna dizajnerka iskoristila Megan Markl za svoju promociju, ali na pogrešan način!

Protekli vikend u Londonu se održavao dan sjećanja na pale borce u I svetskom ratu, koji je počasno kao i svake godine obilježio i sam vrh kraljevske porodice. Za tu priliku vojvotkinja Megan Markl je obukla, kako to pravilo nalaže, crninu.

Igrala je na sigurno i obukla crni kaput s kaišem na struku, cenjene britanske dizajnerke Stele Makartni.

Stajling je naišao na pohvale, ali fokus je tog dana ipak bio na žrtvama i danu sećanja, pa se nije dizala velika pompa oko garderobe. Međutim, onda je uslijedio gaf spomenute dizajnerke koji joj je javnost veoma zamerila. Makartni je iskoristila svoj službeni Instagram profil za promociju uz fotografiju Megan Markl u kaputu iz svoje poslednje zimske kolekcije.

– Veoma sam počašćena što je njeno visočanstvo vojvotkinja od Saseksa u mom kaputu iz kolekcije jesen/zima ’19 na danu sećanja – napisala je dizajnerka ispod fotografije.

Nije mnogo trebalo da se jave dežurni kritičari i prozovu je za neprimereno ponašanje.

‘Dan sećanja posvećen je žrtvama i svima onima koji su se borili za nas. Nije dan za promociju i reklamiranje. Poprilično sam šokirana’, poručila je jedna pratiteljka, dok se druga brzo nadovezala: ‘Lepo je sve- ali zaista nije trenutak za promociju svoje odeće Stela’.

Pratioci su je napali da nema ni malo poštovanja, da je izuzetno loše ovo izvela, bez ukusa i stila.

Nakon kritika koje je primila, Makartni je brzo obrisala svoju objavu, pa je stavila novu na kojoj isključivo odaje počast žrtvama rata.

Izvor: Hellomagazin

Danas objavljeno

Povratak Heder Loklir – u mini haljini na premijeri filma

Zeljka

Izvršni direktor kompanije Nike priznao da je ubio tinejdžera – zbog toga ispaštao

Zeljka

Dodjela nagrada Zlatni Globus odložena za januar

Zeljka

Ostavite komentar