24. Augusta 2019.

Slavljenica se rasplakala i zaboravila tekst

Big Portal
Jelena Rozga, jedna od glavnih zvezda premijernog beogradskog izdanja Music Week festivala, proslavila je svoj 42. rođendan sa publikom.

Pošto je otpevala prvu pesmu “Bižuterija”, Jelena se iznenadila kada je na binu izašla devojka sa velikom belom tortom na dva sprata, ukrašenom violinskim ključem, a publika joj zapevala rođendansku pesmu.

“Imala sam mnogo lepih rođendana, ali ja najviše volim da ih provodim na bini, tako da mi je bilo prekrasno. Od prve pesme sam slobodno mogla da odložim mikrofon i pustim publiku da peva,” rekla je ona.

Jelenu su ponele emocije pa se čak i rasplakala, ali i zaboravila reči svoje pesme “Ti si želja mog života”, koji je zapevala nakon iznenađenja.

“Ne mogu da verujem da sam zaboravila reči, toliko emocija je bilo u meni, preplavile su me emocije i jednostavno sam se pogubila. Toliko je to bilo lepo, hvala divnoj publici koja mi je pevala,” rekla je Jelena.

Sebi je za rođendan poželela zdravlje, ali i novu ljubav, kao i uspeh na poslovnom planu.

“Pre svega zdravlja, zatim da pesma koju trenutno radim, koja će biti duet, i akustični album dobro prođu. Ali želim i da se desi neka nova ljubav,” rekla je ona novinarima.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare