Slavlje u domu Miloša Teodosića i Jelisavete: Poseban dan - BIGportal.ba
Ex Yu

Slavlje u domu Miloša Teodosića i Jelisavete: Poseban dan

Poznati sprski košarkaš i njegova izabranica Jelisaveta Oraščanin proslavili su rođendan svoje ćerke Petre, a ponosna majka pohvalila se tim povodom na Instagramu.

“Volimo te Petra”, napisala je Jelisaveta.

https://www.instagram.com/p/B8db9MQAjax/

Petra je došla na svet posle dve godine veze ovog para, koji je ljubav dugo krio od očiju javnosti. Košarkaša i glumicu još 2016. godine upoznali su zajednički prijatelji. Sudbonosno “da” izgovorili su samo četiri meseca nakon što su započeli vezu, a raskošno venčanje održano je u jednom beogradskom restoranu. Venčanju su prisustvovale brojne ličnosti iz javnog života Srbije. Posle svadbe nastavili su život u Americi.

https://www.instagram.com/p/B8dV_xDgEs6/

Slavni par je za naslednicu organizovao slavlje u Italiji, gde trenutno žive.

“Rođendan je planiran za mali broj ljudi, samo najbliži će biti. Rodbina, prijatelji, ali i poznanici iz Italije. Teo je svu organizaciju prepustio Jelisaveti jer sto posto veruje u njen ukus. Jelisaveta je slala fotografije agenciji za dekoraciju dok se odmarala u njihovom porodičnom hotelu na Divčibarama”, rekao je za Blic izvor koji je želeo da ostane anoniman, te dodao:

“Tamo se sa ćerkom i sestrom relaksirala i uživala. Punila je baterije, jer je uskoro očekuje igranje predstava, ali i neki projekti koje drži pod velom tajni”.

https://www.instagram.com/p/B8db5Drgi6F/

Danas objavljeno

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Bojana Ristivojević otkrila ime kćerke

Vanja A

Suknja i frizura nikad kraće: Zaljubljena Anđelka Prpić blista

Vanja A

Ostavite komentar