Slavica Ćukteraš o teškom periodu iz kojeg je uspjela da se izvuče - BIGportal.ba
Ex Yu

Slavica Ćukteraš o teškom periodu iz kojeg je uspjela da se izvuče

Pjevačica je pobijedila anksioznost, ali ne priča rado o tome.

Pevačica Slavica Ćukteraš posvetila je neko vreme fanovima kojima je putem Jutjuba odgovara na pitanja, gde je iznela i brojne detalje iz svog života.

Jedna od tema bila je anksioznost sa kojom se pevačica ranije borila, a koju je uspela da pobedi.

“Verujte mi da je 60 odsto pitanja koja preskačem vezano za anksioznost. Nekom drugom prilikom ćemo pričati više o tome… Ali, evo, načećemo tu temu. Mislim da sam sve rekla, kako čovek da se izbori sa tim, kome da se obrati… Rekla sam, pobedi se to, ali kad je prvi put, misliš da ćeš da umreš i da je to kraj sveta… Spasa ima!”, rekla je.

“Kad sam ja u ovom poslu izlazila na binu gladna, nisam imala vremena da jedem, pevala sam u ravnim čizmama i farmericama, jer nisam imala kad da se presvučem… Kad sam uspela da pobedim anksioznost, možete i vi”, poručila je Slavica.

Setila se i samog početka karijere, i toga da je uspela da ostvari svoje snove.

“Maštala sam još kao dete da budem poznata, da se bavim muzikom, da pevam… Tako da, kada sam postala ovo što jesam, ostvarila sam sve svoje snove. Da snimam pesme, da budem na TV-u, da budem javna ličnost, ali drugačije je to izgledalo u mojoj glavi. Ipak, osećala sam se super”, prisetila se.

IZVOR: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL

Kada se razvela od fudbalera Vlade Avramova sa kojim ima ćerku Viktoriju, Slavica je napravila pauzu u karijeri i ne smatra da je pogrešila.

“Povukla sam se, dosta mi je bilo svega, moj porodičan život je zahtevao da ne budem ovde, nego da budem tamo”, objasnila je.

Takođe, kako je navela, njen trenutni ljubavni status je “komplikovan”, a brak je više ne zanima, budući da je, kako kaže, “taj ispit pala”.

“Sad sam nešto i matora za dete”, rekla je Slavica.

Foto: MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ

Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Ne pijem godinama a u kockarnicu u životu nisam ušao!

Vanja A

Vesna Zmijanac: Oni s kojima sam se poklapala bili su tuđi

Vanja A

Jelena Karleuša pored pjevanja pokreće novi biznis?!

Vanja A

Ostavite komentar