SLAVE 13 GODINA BRAKA Bobi je visok 224 centimetra, a njegova izabranica 161, ali to im nikada nije smetalo - BIGportal.ba
Ex Yu

SLAVE 13 GODINA BRAKA Bobi je visok 224 centimetra, a njegova izabranica 161, ali to im nikada nije smetalo

Srećna 13. godišnjica, bebo. I dalji si najnevjerovatnija osoba, sa najvše iznenađenja koju ja poznajem. P.S. Izvini što sam tako loša pjevačica.

Napisala je danas na Instagramu Milica Marjanović pored kolaža fotografija na kojima je sa suprugom Bobanom Bobijem Marjanovićem i njihovom djecom.

– Milica i ja smo se upoznali jednog ljeta, ona je šetala livadom, a ja sam vozio traktor. Pogledala me je i pomislila evo mog princa na konju – kaže Boban i nastavlja: – Šalim se, naravno. Ja sam čovjek sa sela i sviđa mi se da to tako vidim, mada je bilo sasvim drugačije. Upoznali smo se u Vršcu kod mog prijatelja koji se zabavljao sa Miličinom najboljom drugaricom. On je slavio rođendan i svi smo se tu zatekli. Milica mi se odmah dopala i to sam jasno pokazao. Na fin način me je u početku odbijala, ali sam bio uporan – izjavio je prije nekoliko godina za “Gloriju” Boban Bobi Marjanović koji sa Milicom ima sinove Vuka i Petra.

Milica i Bobi osim divne ljubavne priče koja je 2014. krunisana brakom, pažnju privlače i zbog razlike u visini, ona je visoka 161 centimetar, a on 224 centimetra. Pravi su dokaz da su ovakve razlike, kada je ljubav u pitanju, potpuno nebitne.

– Od Bobana nisam imala nikakva očekivanja, on je čovjek koji se neprestano šali, a ja sam ozbiljna, ali, eto, pokazalo se da je ta različitost dobra za zajednički život. Bili smo mladi kada smo počeli da se zabavljamo, ali kako smo rasli i razvijali se, tako je napredovao i naš odnos, i sada smo ponosni na njega – prokomentarisala je Milica još jednu razliku između nje i supruga.

Marjanović koji igra za NBA klub Dalas maveriksi često ističe da mu je podrška porodice izuzetno važna u sportskoj karijeri. Kako je to biti supruga vrhunskog sportiste, Milica je prokomentarisala jednom prilikom da se “trudi da ga djeca i ona kod kuće uvijek okružuju pozitivnom energijom i na taj način daju svoj doprinos njegovoj igri”.

Poznati par redovno objavljuje na društvenim mrežama fotografije koje dokazuju njihovu ljubav, mada u tome prednjači Milica, a ne ustručavaju se ni da javno podele ljubavne poruke, piše Žena Blic.

Danas objavljeno

Nives Celzijus opet “isprovocirala” dekolteom

Vanja A

Marina Gagić se nakon skandala seli za Beograd

Vanja A

Karleušin album je spreman, evo ko je autor pjesama?!

Vanja A

Ostavite komentar