Slatka holivudska plavuša se istopila preko noći: Skinula je više od 40 kilograma - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Slatka holivudska plavuša se istopila preko noći: Skinula je više od 40 kilograma

Prethodnih nekoliko nedelja čitav svet brujao je o Adel i njenoj neverovatnoj transformaciji, te skidanju preko 40 kilograma, ali ona nije jedina dama kojoj je ovako nešto pošlo za rukom

Naime, pevačica Džesika Simpson, koja se proslavila kao preslatka plavuša neverovatne figure, ali tri trudnoće učinile su svoje, pa je godinama kuburila sa ogromnim viškom.

Ona je priznala da je posle rođenja treće ćerke Birdi Mej brojka na vagi pokazivala čak 110 kilograma. Kako su joj kilogrami smetali ne samo estetski, već je imala i zdravstvenih tegoba, na posao se bacila praktično odmah nakon porođaja i za šest meseci isklesala figuru do savršenstva.

Tako je u jednom trenutku mogla da se pohvali činjenicom da je za šest meseci smršala čak 46 kilograma, no to je bio težak put prepun odricanja i napora.

No, zato sada može da uživa u svojoj vitkoj i mišićavoj figuri, a time se i pohvalila nedavno na Instagramu. Ona je objavila fotografiju u tesnom minijaturnom kompletu za vežbanje, pokazavši isklesane mišiće.

Atraktivna plavuša u svojoj transformaciji imala je pomoć trenera Harlija Pasternaka, koji joj je pomogao da napravi plan ishrane i vežbanja, te da se oseća bolje u svojoj koži.

https://www.instagram.com/p/CAstLVJjEDP/?utm_source=ig_embed

“Nismo planirali nikakve ekstremne dijete niti programe radikalnog vežbanja. Dogovorili smo se da će dnevno napraviti najmanje 12.000 koraka, svaki dan pre nego što legne u krevet. Potrebno joj je 7 sati sna, barem 1 sat dnevno bez tehnologije”, izjavio je Pasternak.

Takođe, tri puta nedeljno vežbala je po 45 minuta, a uz to se pridržavala jednostavne dijete koja je podrazumevala tri obroka i dve užine na dan. Ishranu je bazirala na unosu proteina i namirnicama bogatim vlaknima.

“Moja filozofija je da treba da se oslonite na život, a u teretani da radite na snazi. Dakle, većina izgubljenih kilograma nastala je zapravo zbog svega što je Džesika radila izvan teretane, dok se vežbanjem samo zategla i najsitnije detalje dovela do savršenstva”, zaključio je Pasternak.

https://www.instagram.com/p/B77a607nY_A/?utm_source=ig_embed

Danas objavljeno

Georgina je prije Ronalda bila čistačica, a život joj je obilježila strašna tragedija

Vanja A

Znate li koliko je veliko i teško srce plavog kita?

Vanja A

Pogledaj najavu za film “The Batman”

Vanja A

Ostavite komentar