29. Decembra 2022.

Slađana Milošević polomila obe ruke

Big Portal

Naime, ona je prilikom izlaska iz zgrade u kojoj živi na Novom Beogradu, saplela o kanap na ulaznim stepenicama i pala.

“Slađana, kao ni ostale stanari, nije znala da je jedan njihov komšija vezao kanap kod ulaznih stepenica, nije se nadala tome i zato nije obratila pažnju kad je tuda prolazila. Međutim, čim je zakoračila da siđe, odmah se saplela i pala! Stepenice su vrlo strme i svuda je beton, tako da nije čudno što je zadobila prelom obe ruke – kaže izvor i dodaje da je Miloševićeva morala da nosi gips nekoliko nedelja.

“Oporavak je bio jako dug i bolan, nije još uvek sve prošlo, ali sad je bolje nego što je bilo. Slađana se hrabro nosi s tim i kroz sve je sama prolazila. Skoro sedam nedelja je nosila gips, ali nedavno su joj ga lekari skinuli i sad može postepeno da se vraća normalnom životu”,naveo je sagovornik. Rok zvezda juče nije odgovarala na pozive, kao ni članovi njenog PR tima.

Podsetimo, Miloševićeva je sličnu nezgodu doživela i 2014. godine.

“Slađana je noćas doživela težak pad, u kom joj je povređeno celo telo, posebno grudna kost, zglobovi, šaka, a nagnječeni su i unutrašnji organi. Ugruvana i u modricama, s rođenim bratom se javila najbližoj bolnici”, saopšteno je tada iz njene pres-službe.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare