Slađana Milošević otkrila šta se desilo kada je policija zaustavila - BIGportal.ba
Ex Yu

Slađana Milošević otkrila šta se desilo kada je policija zaustavila

Pevačica na Fejsbuku napisala da nema ni govora o tome da je uhapšena

Pevačica Slađana Milošević oglasila se nakon što je u medijima procurila vest da je privedena u Prekršajni sud u Sremskoj Mitrovici po tzv. skraćenom postupku zbog kršenja policijskog časa, a sve kako bi se videla sa bivšim partnerom.
– Nema govora ni o kakvom mom hapšenju. Radi se o proveri dozvole kretanja koja mi je izdata od strane lokalne policije na Novom Beogradu. Sremskomitrovačka policija, koja me je zaustavila da proveri da li imam dozvolu kretanja van Beograda – koju posedujem, nije potražila dokaz o dozvoli od beogradske policije i samo iz tog razloga sam dala iskaz o svom kretanju. To pitanje će već danas biti razrešeno – tvrdi Miloševićeva i dodaje:

– Što se tiče mog nekadašnjeg partnera, nije bilo nikakvih naših susreta u Sremskoj Mitrovici, pa samim tim ni uznemiravanja. Nije mi dostavljen nikakav dokument u kome je Igoru S. zabranjen prilazak meni. Moje kretanje nije ničim uslovljeno, s obzirom da sam slobodni, uzorni, nekažnjavani građanin, bez dosijea, te nema ni osnova za bilo čiju tvrdnju o uznemiravanju. Jedini moj susret sa njim, odigraće se u sudnici, gde će se sudsko veće odrediti prema činu porodičnog nasilja i drugih prekršaja koje je počinio – napisala je Slađana na svom Fejsbuk profilu.

Danas objavljeno

Laka na slikovit način pokazao da pare vrte gdje burgija neće

Vanja A

Završio se 49. FEST: Đuričko nagrađen za najbolju mušku ulogu, “Oaza” najbolji film

Zeljka

U nastavku “Državnog službenika” sve se vrti oko – korone!

Zeljka

Ostavite komentar