Slađana Mandić: Ono na čemu smo dugo i sa ljubavlju radili, privodi se kraju! - BIGportal.ba
Ex Yu

Slađana Mandić: Ono na čemu smo dugo i sa ljubavlju radili, privodi se kraju!

Jedna od najtalentiranijih bh. pjevačica Slađana Mandić na Instagram profilu obradovala je svoje pratitelje sjajnom viješću. Naime, Slađa je snimila duetsku pjesmu s pjevačem Željkom Samardžićem i ista treba izaći uskoro.

Ono na čemu smo dugo i sa ljubavlju radili, privodi se kraju! Duetska pjesma sa jednim i jedinim gospodinom @zeljko_samardzic i sjajan tim koji stoji iza svega! @arminsakovicofficial tekst, @amillojo muzika, aranžman @miros_music Jedva čekanje, napisala je Slađana u svojoj objavi.

Svi s nestrpljenjem čekaju novi hit.

„Jedva čekamo“, „Čestitam mila i neka bude uspješno“, „ Bravo“, „Jedva čekanje, pozdrav za cijelu ekipu, neki su od komentara na društvenoj mreži.

Također, i Željko je ostavio komentar.

-Ja sam jako zadovoljan draga Slađo. Tvoja interpretacija je magična , tekst vrhunski , melodija predivna ,arnžman i produkcija na zavidnom nivou. Ja sam svemu dodao malo topline juga. Nadam se da će publika uživati, napisao je pjevač.

Azra.ba

Danas objavljeno

Marinko Rokvić teško bolestan

Vanja A

Nepoznati detalji o Jeleni Rozgi: Ovog je popularnog pjevača ljubila u mladosti, a na jednom nastupu je pala u nesvijest

Vanja A

Nikola Rokvić pokazao čime se bavi i kako izgleda posle NAPORNOG TRENINGA!

Zeljka

Ostavite komentar