Skype for Web sada podržava Safari na desktopu i iOS - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Skype for Web sada podržava Safari na desktopu i iOS

Oni koji još uvjek koriste Microsoftov Skype servis, sada na raspolaganju imaju 8.71 verziju aplikacije. Nova objava ne implementira neke veće funkcije, ali je tu značajan dodatak za one koji koriste Skype for Web.

Microsoft tvrdi da je servis sada kompatibilan sa “većinom browsera” na mobilnim i desktop platformama, što znači da je sada podržan i Safari.

Prema stranici za podršku, Skype for Web i dalje ne podržava Firefox, ali će raditi uz Safari 13.1 ili noviji, a pored toga radiće i na desktop i na mobilnim uređajima, uključujući macOS i iOS. Microsoft takođe pominje podršku za Microsoft Edge verzije 43 ili noviji na mobilnim uređajima.

Na mobilnim uređajima nisu podržani Chromium zasnovani browseri, tako da Android verzije Edge-a i Chrome-a neće raditi.

Skype for Web sada podržava Safari na desktopu i iOS

Za desktop verziju Skype-a tu su samo još neke manje izmene. Sada je moguće preimenovati Meet Now sastanke kada se oni kreiraju, zajedno sa dodavanjem fotografija za njihovo perdonalizovanje. Microsoft je dodao i nove scene za Together Mode.

Na kraju, Microsoft je ispravio neke probleme sa aplikacijom, uključujući ispravku za iOS i Android korisnike kod kojih je status odmah mogao sa se promeni u aktivan.

Korisnici mogu preuzeti željenu verziju Skype-a ovde, ili mogu pristupiti veb verziji u svom browseru preko ovog linka.

Izvor: Neowin

Danas objavljeno

Windows – najbolje verzije

Zeljka

Zvanično: Cyberpunk 2077 se vratio – (neki) problemi su riješeni

Zeljka

Majkrosoft ušao u klub najelitnijih

Zeljka

Ostavite komentar