SKROMNA pevačica iz Žitorađe! Za nepune TRI GODINE KUPILA DVA STANA u BG-u! - BIGportal.ba
Ex Yu

SKROMNA pevačica iz Žitorađe! Za nepune TRI GODINE KUPILA DVA STANA u BG-u!

Radila, zaradila i tu nije kraj… IMA I ŠTEK! Progovorila i o sinu pokojnog Šabana Šaulića!

Aleksandra Mladenović (26) rođena je u Žitorađi, a otkako se preselila u Beograd, priznaje da retko posećuje rodno mesto i ističe da je skromna.

“Kako sam otišla odavde i preselila se, slabo dolazim, što zbog posla, što zbog obaveza koje imam… Skromna sam, živim kod kuće sa porodicom i nama ne treba mnogo. Ne mogu da se žalim, uštedela sam, ostavila sa strane nešto za život”, rekla je pevačica, koja se pohvalila dvema nekretninama koje je pazarila u prestonici Srbije i to elitnom delu – Beogradu na vodi.

“Kupila sam dva stana, pre dve godine stan gde sada živim i sada, početkom godine, još jedan stan. Dosta sam uložila. Imam i štek sa strane, ko je mislio da će se desiti ovo, ova korona”, objasnila je Aleksandra, koja je ranije izjavila da kada je došla u Beograd živela je na hlebu i maminom ajvaru.

Mesecima unazad spekuliše se da je Aleksandra otpočela emotivnu romansu s Mihajlom Šaulićem, naslednikom pokojnog Šabana Šaulića, što je ona sada negirala i rekla da je slobodna i zaljubljena devojka.

mondo.rs

Danas objavljeno

Halid Bešlić otkrio kako je za dlaku izbjegao smrt: “Stavili su me u vještačku komu”

Zeljka

Potresna ispovijest pjevača Nemanje Nikolića koji je doživio infarkt

Zeljka

Aco Pejović SMRŠAO 15 kilograma: Pjevač izgleda bolje neko ikad

Zeljka

Ostavite komentar