Skotnu su je upucali 17 puta, pretukli i ostavili, danas je srećna i voli ljude - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Skotnu su je upucali 17 puta, pretukli i ostavili, danas je srećna i voli ljude

5-GODIŠNJA kujica Maggie pravo je čudo od psa. Njezina je priča započela u Libanonu, gdje su je sa slomljenom vilicom i odsječenim uhom ostavili na ulici. No to zlim ljudima nije bilo dovoljno pa su je upucali 17 puta i pretukli je. Jedan ju je čovjek ugledao izbezumljenu na ulici te je zatražio pomoć putem interneta. Žena iz Londona ugledala je njegov post te je pomoću udruge The Wild At Heart uspjela pomoći jadnoj kujici.

Najprije su platili liječenje i sve operacije, a kada je Maggie stala na šapice, poslali su je u Englesku. Tamo ju je čekala nova vlasnica 25-godišnja Kasey Carlin, koja je zbog udomljavanja Maggie postala poprilično popularna na društvenim mrežama. Nakon nekog vremena, dala je otkaz na starom poslu te se potpuno posvetila Maggie. Platila joj je kurs za terapijskog psa, a Maggie je uprkos svim svojim fizičkim nedostatcima, uspjela položiti sve što je trebala i danas ona pomaže onima kojima je pomoć potrebna.

Njezini su pacijenti uglavnom djeca u bolnicama, a njezina nova vlasnica ne može biti ponosnija na nju. Na društvenim ih mrežama danas prati više od 200 000 ljudi, a Maggi ih, baš kao i svoju vlasnicu, uči pravim životnim vrijednostima. Gledajući nju ljudi se lako sjete da treba biti ustrajan u onom što želiš, dobar prema drugima te uvijek znati da ako nešto jako želiš i na tome vrijedno radiš, to uvijek i dobiješ. 

Danas objavljeno

Hrvatski državljani od subote mogu u SAD bez vize

Zeljka

Naga ćerka Majka Džeksona podijelila slike na Instagramu

Zeljka

Adel čuva ispljunutu žvaku slavne pjevačice

Vanja A

Ostavite komentar