Skoro se poljubili: O ovom vrućem nastupu s dodjela MTV-ja bruje društvene mreže - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Skoro se poljubili: O ovom vrućem nastupu s dodjela MTV-ja bruje društvene mreže

CAMILA CABELLO i Shawn Mendes na dodjeli MTV VMA-a zajedno su izveli svoj hit “Senorita” i zapalili publiku u studiju, ali i gledaoce širom svijeta.

Mladi muzičari o čijoj se ljubavi nagađa već neko vrijeme pokazali su nevjerovatnu hemiju zbog čega su se na kraju nastupa iz publike mogli čuti uzvici: “Poljubite se!”, a među navijačima za poljubac bila je čak i zvijezda “Igre prijestola” Sophie Turner, kao i pjevačica Taylor Swift.

Na kraju izvođenja, Camila i Shawn su se približili i dodirnuli glavama zbog čega su mnogi očekivali da će se zaista i poljubiti, no oni su se na kraju samo zaigrano dotaknuli nosevima i razdvojili. Nakon izvođenja su se još jednom zajedno pojavili na MTV-jevoj pozornici, i to kako bi pokupili nagradu za najbolju muzičku saradnju godine.

Shawn i Camila nikad nisu potvrdili svoju vezu, a američki tabloidi prate svaki njihov korak u nadi da će uspjeti snimiti nešto više. To se skoro i dogodilo nedavno u New Yorku kad su ih snimili kako razmjenjuju nježnosti u jednom kafiću, no muzičari to nisu željeli komentarisati. 

I dok fanovi željno iščekuju potvrdu ljubavi, ima i mnogo onih koji tvrde da je sve samo PR trik.

Danas objavljeno

Džon Lenon mrzio jednu pjesmu koju je napisao za “Bitlse”

D

Najveće greške zbog kojih će se pričati da je muškarac loš u krevetu

V.R.

Zarada holivudskih filmova strmoglavila se prošle godine

V.R.

Ostavite komentar