10. Marta 2021.

Skoro 50 miliona – a broj i dalje raste

Big Portal

Prema podacima američke televizije CBS na kojoj se intervju emitovao, broj gledalaca i dalje raste.

Iz televizije poručuju da će ponovo emitovati intervju u Sjedinjenim Američkim Državama u petak, prenosi Rojters. U SAD je intervju na televiziji gledalo 17,8 miliona ljudi, što znači da je to najgledanija emisija iz sveta zabave u SAD od ceremonije dodale Oskara u februaru 2020.

Intervju, u kojem je par optužio britansku kraljevsku porodicu za rasizam i govorio o sukobima unutar nje, emitovan je u nedelju na CBS-u i u ponedeljak na britanskom ITV-u.

U pitanju je intervju koji je uzburkao celu svetsku javnost, a mišljenja su bila podeljena.

Tako je, na primer, jedan deo komentatora na društvenim mrežama najviše pažnje obratio na svedočenje Megan Markl da je pomišljala na samoubistvo, a drugi su se osvrtali na navode da je neke članove britanske kraljevske porodice “brinulo koje boje će biti mali Arči”.

Sa druge strane, novinar i voditelj popularne emisije “Dobro jutro, Britanijo” na ITV televiziji Pirs Morgan javno je rekao da je zgranut onim što je video i nazvao intervju Harija i Megan “dvosatnim smećem kraljevske porodice, monarhije i svega za šta je kraljica toliko radila”.

On je, naposletku, napustio emisiju zbog reakcija gledalaca koje su njegovi komentari izazvali.

Britanski dvor je dva dana ćutao, a tek sinoć su poslali saopštenje u kom piše da je “cela porodica tužna zbog toga što su saznali koliko su izazovne protekle godine bile za Harija i Megan”, ali i da se “nekih događaja sećaju drugačije”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare