Škoda 18. put za redom podržava Tour de France - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Škoda 18. put za redom podržava Tour de France

ŠKODA AUTO ove godine podržava Tour de France 18. put zaredom (26. juna – 18. jula 2021.). Sa ukupno 250 vozila, proizvođač automobila pruža mobilnost organizatorima biciklističke trke, kao i brojnim timovima.

Flota uključuje modele ŠKODA ENYAQ iV, ŠKODA OCTAVIA i OCTAVIA iV, kao i ŠKODA SUPERB iV. Potpuno električni SUV češkog proizvođača automobila ove godine će ponovo služiti kao komandno vozilo i mobilni kontrolni centar („Crveni automobil“) direktoru Tour de France-a Christian Prudhomme. Pored toga, ŠKODA AUTO je sponzor Zelenog dresa za lidera po broju bodova i, kao partner zvanične Tour de France aplikacije, obaveštavaće navijače o najnovijim događanjima na stazi

ŠKODA ENYAQ iV | Tour de France 2020 - YouTube

Tour de France se održava 108. put, a počinje 26. juna Grand Dépar-om u Brestu. Tour de France pokriva 21 etapu na preko 3.300 kilometara, uključujući šest planinskih etapa. Peloton će na cilj stići na Jelisejskim poljima u Parizu, 18. jula.

ŠKODA AUTO je ove godine 18. put zvanični partner najvećeg svetskog biciklističkog događaja. Kompanija je obezbedila oko 250 vozila. Flota koja se sastoji od modela ŠKODA ENYAQ iV, ŠKODA OCTAVIA i OCTAVIA iV, kao i ŠKODA SUPERB iV, pružaće mobilnost organizatorima i menadžmentu trke i biće servisno vozilo na ruti. ŠKODA AUTO takođe će pružiti VIP prevoz godišnjim pobednicima takmičenja, koji će ponovo imati priliku da izbliza dožive Tour de France.

skoda-enyaq

Ove godine peloton će ponovno predvoditi ŠKODA ENYAQ iV: Direktor Tour de France-a Christian Prudhomme koristiće potpuno električni SUV kao mobilni komandni centar. Na početku svake etape maše žutom zastavom kroz otvor na krovu, a zatim usmerava trku iz vozila uz pomoć sofisticirane komunikacijske tehnologije. Na primer, može dati sigurnosne instrukcije kad god je to potrebno. U nekim fazama Christian Prudhomme će takođe koristiti ŠKODA SUPERB iV s plug-in hibridnim pogonom kao „Crveni automobil“.

Tokom trke, ŠKODA AUTO logo biće istaknut na Zelenom dresu za takmičara koji osvoji najviše bodova, koji proizvođač automobila sponzoriše od 2015. godine. Pobednik najveće svetske biciklističke trke podići će kristalni pehar na Aveniji Champs-Élysées jedanaesti put; ŠKODA Design i Peter Olah, rukovodilac dizajna enterijera u ŠKODA AUTO, ponovo su odgovorni za izradu i dizajn pobedničkog trofeja.

Automagazin.

Danas objavljeno

Antifriz – mnogo pitanja i mnogo odgovora

Vanja A

Zastava 101

Vanja A

Prodaje se posljednji Maradonin BMW

Vanja A

Ostavite komentar