16. Aprila 2021.

Skočio sa željezničkog mosta u nabujalu Savu: Granični policajaci iz BiH spriječili kolegu da se ubije

Big Portal

Savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hofman rekao je za InfoBijeljina da je jedan pripadnik, koji je bio u stanju rastrojstva, pokušao samoubistvo.

– U rejonu međunarodnog graničnog pojasa na prelazu Rača pripadnici Granične policije BiH spriječili su samoubistvo ratstrojenog policijskog službenika naše policije. Nesrećni policajac je pokušao skočiti sa željezničkog mosta u rijeku Savu. Uz asistenciju plovila iz Srbije, i plovila Granične policije BiH, policajac je izvučen na obalu rijeke gdje mu je ukazana prva pomoć i isti je transportovan u mjerodavnu ustanovu u Bijeljini -rekao je za InfoBijeljina savjetnik direktora Granične policije BiH Svevlad Hofman.

U Policijskoj upravi Bijeljina su rekli da je večeras u 19.05 prijavljeno od strane Granične policije, da se njihov policijski službenik B. J. poslije smjene na Graničnom prelazu Rača popeo na stari most na rijeci Savi i prešao na drugu stranu ograde sa namjerom da skoči, odbijajući bilo kakav kontakt.

– Na lice mjesta upućeni su policijski službenici PU Bijeljina. Prije dolaska policije on je skočio sa mosta, a ekipe su ga uspjele izvući – rekli su u policiji.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare