Skinula se Ana Nikolić: Seksi fotkama otvorila sezonu - BIGportal.ba
Ex Yu

Skinula se Ana Nikolić: Seksi fotkama otvorila sezonu

Pjevačica Ana Nikolić uradila je set novih izazovnih fotografija pred izlazak dvije nove pjesme, “Prolazi” i “Ne bi Ana bila Ana”, kojima je bacila u razmišljanje brojne muškarce.

Pevačica Ana Nikolić napravila je opštu pometnju na društvenim mrežama, Ona je nedavno uradila novi set fotografija pred izlazak dve nove pesme “Prolazi” i “Ne bi Ana bila Ana”, koje potpisuju Dejan Kostić i Mersed Hadžić. Međutim, ovog puta brend Anine garderove pao je u drugi plan jer je u prvi istakla atribute koje skriva otkako se porodila. Ne samo da je zagolicala maštu mnogim muškarcima i bacila ih u razmišljanje, već je povukla i žene koje su ostale bez teksta.

Fotografije koje su privukle najviše pažnje su one na kojima Ana pozira u toplesu i kožnoj jakni. Sigurno nije zaboravila da obuče grudnjak nego je polunaga poza sastavni deo novog stajlinga.

Iako se dosta pomučila da dođe do idealne kilaže, Nikolićeva sada više izaziva nego u periodu kada je gradila karijeru. AKo uzmemo u obzir njen fizički izgled, nije ni čudo da je kao vino, što je starija sve je bolja riba. Šta više, ta rečenica je više puta napisana u komentarima njenih fanova.

Što se tiče Aninog privatnog života, kada se ne fotografiše i ne snima, ona vreme provodi sa ćerkom Tarom koja joj je centar sveta. Nedavno ju je upisala u državni vrtić “Sveta Petka” kako bi vreme provodila sa njenim vršnjacima. Iako je Nikolićeva trenutno bez posla i stalno je kod kuće, te ima i pomoć dadilje 24 sata, ona je ipak rešila da njenoj naslednici ne bude dosadno i da joj vreme bude upotpunjeno.

Foto: Goran Srdanov

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Hospitalizovana Slađana Milošević

Vanja A

Rade Šerbedžija: Obožavam Karleušu

Vanja A

Petar Strugar postao otac drugi put

Vanja A

Ostavite komentar