10. Decembra 2022.

“Skinuću se gola ako osvojimo Svetsko prvenstvo”

Big Portal

Vatreni su uspeli da se treći put plasiraju u polufinale Svetskog prvenstva, a sledeći izazov im je Mesijeva Argentina, s kojom će se u utorak boriti za finale. Hrvatsku tako dve pobjede dele od osvajanja Svetskog prvenstva, stoga je bivša takmičarka Miss Hrvatske dala obećanje navijačima.

Na pitanje nemačkih medija o izgledima Hrvatske da osvoji Svetsko prvenstvo, Ivana je rekla da će se skinuti do kraja ako vidi željeni trofej. “Ako se to dogodi, zastava pada”, izjavila je influenserka koja je postala poznata po oskudnim autfitima na stadionima.

https://www.instagram.com/p/CjGcuXjo0hb/?utm_source=ig_embed&ig_rid=5cdc27a7-f9a2-450c-99dc-d6c2c4d0b645

O najpoznatijoj hrvatskoj navijačici pišu brojni strani mediji

Britanski The Sun, američki The New York Post i austrijski Heute samo su neki od svetskih medija koji su napisali tekstove o Ivaninom pojavljivanju na prvenstvu 2022. godine. The Sun ju je nazvao najzgodnijom navijačicom i spomenuo je njena pojavljivanja na prvenstvima 2014. i 2018. godine.

Austrijski medij Heute ranije je takođe objavio tekst naslova: “Hoće li se Miss Hrvatske sada skinuti još više?”

“Hrvatska supernavijačica Ivana Knol izaziva oduševljenje na Svetskom prvenstvu u Kataru. Slike 30-godišnjakinje obilaze svet zahvaljujući njenim uskim kombinacijama. Hrvaticu su ranije nazivali najzgodnijom navijačicom Svetskog prvenstva”, piše ovaj austrijski medij.

Austrijanci su, poput drugih svetskih medija, komentaisali Ivanine odevne kombinacije s prvenstva. Raspravljali su o tome da li se Ivana pojaviti u još oskudnijim modnim kombinacijama na tribinama, a izgleda da im je ona dala odgovor.

https://www.instagram.com/p/Cl6ci9FIOx-/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare