12. Aprila 2019.

Skarlet Johanson jednim autfitom podiže seksepil na novi nivo

Big Portal

Premijere franšiza o superherojima su u posljednje vrijeme postale kao modne revije. U februaru Bri Larson je u plavoj Valentino haljini zasjenila ostale poznate goste na premijeri Captain Marvel, a na premijeri The Aquaman krajem 2018. Aber Herd je zasijala u zelenoj toaleti iste modne kuće.

 

Bri Larson
Bri Larson Foto: Profimedia
Amber Herd
Amber Herd Foto: Profimedia

I sada, kao višnja na tortu stiže “Avengers: Endgame” crveni tepih, sa Skarlet Johanson koja igra Crnu udovicu. Stilistkinja Moli Dikinson, koja se jako brzo uzdigla na selebriti ljestvici, je za Skarlet izabrala odijelo Tom Ford iz kolekcije proljeće-ljeto 2019. I to ne obično odijelo, jer lijeva strana blajzera je isječena, a komad je savršeno skrojen tako da otkriva savršen dekolte Johanson. Kako bi neki rekli – kao da je skrojen za nju.

Foto: Profimedia

Kroj odijela je referenca na kolekcije koje je Ford godinama radio za Gucci, to jest seksi minimalizam. Kako je sam rekao objašnjavajući zašto je postao modni kreator – “da bi se muškarci i žene osjećali ljepše i da bi ih osnažio osjećajem samopouzdanja”. I to je baš ono što vidimo na Skarlet Johanson – uspješnu i lijepu ženu koja puca od samopouzdanja. Samo činjenica da je umjesto uobičajenih haljina obukla odijelo govori o potrebi da ruši ustaljene norme.

Izvor: Noizz.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare