12. Maja 2022.

Skariolo: Teodosić je drugačiji od svih

Big Portal

Teodosić i Skariolo su u sredu uveče postali šampioni Evrokupa i, pored trofeja, obezbedili i direktan plasman u Evroligu.

Proslavljeni reprezentativac Srbije je bio najkorisniji igrač (MVP).

“Miloš je drugačiji od svih ostalih, veoma sam ponosan što ga treniram. U poslednjih nekoliko nedelja on je bio izuzetno fokusiran, u jednom takmičarskom modu, tako da mogu samo da kažem da sam srećan što imam igrača kao što je on”, rekao je Skariolo i dodao:

“Ali, ne radi se ovde samo o njemu. Moramo da pričamo i o Belineliju, našem kapitenu, ali i Kajlu Vimsu, koji je uvek tu za nas. Ovo je stvarno sjajan tim”.

Italijanski trener se zahvalio organizaciji i dodao da mu se odlazak iz NBA definitivno isplatio.

“Ova organizacija je poštovala i zadovoljila sve moje zahteve i odluke što vezano za roster, oni su stvarno pokušali da urade sve što sam želeo i veoma sam im zahvalan na tome”.

Što se tiče utakmice, Skariolo je istakao važnost dobrog početka.

“Bilo je bitno da počnemo meč na dobar način i to smo i uradili. Od tog trenutka smo uspevali da ostvarimo dobar ritam, ali bilo je i nekih ne baš najboljih trenutaka. U utakmici kao što je ova to je normalno. Igrači sa klupe, posebno u prvom poluvremenu, uradili su sjajan posao. Ovo je stvarno bila timska pobeda”, podvukao je iskusni strateg.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare