25. Marta 2021.

Skandalozno gostovanje Eve Ras u vezi sa “slučajem Lečić”

Big Portal

Mediji su objavili audio-snimak razgovora Štajnfeldove i Lečića koji je kao dokaz dostavljen Tužilaštvu. Šta je istina pokazaće vreme, ali u medijima ova priča ne prestaje da intrigira javnost.

Glumica Eva Ras je, gostujući u emisiji 150 minuta Prve TV, ponovo izazvala oprečne reakcije javnosti.

Izjavila je kako je šokirana, i kako ne može da veruje u odluku koleginice Mirjane Karanović da ne glumi sa Lečićem nakon tužbe. Navela da je “ona glumica 62 godine, da je čitala tužbu, i da ona želi takvo nešto da odglumi, isto bi tako uradila”, pitajući se odakle se Štajnfeldova našla sa Lečićem u kolima.

Kako kaže, u pitanju je direktno pozivanje na linč.

“Ne može niko nekoga ko nije osuđen da razapne na stub srama. Mi moramo biti pravna država, kad sud kaže ‘Branislav Lečić je silovatelj’, onda ćemo reći da je silovatelj”, smatra glumica.

Sociologica Jelena Riznić, iz grupe “Ženska solidarnost”, smatra da se mora govoriti o seksualnom nasilju.

“Izaći i govoriti o tome kao Danijela, bez ikakve zadrške, a to je nešto što je veoma strašno, je izuzetno važan i hrabar čin. Mislim da je najmanje što možemo, da je podržimo ovako”, rekla je Riznićeva.

Rasova je rekla još i da je bila prijateljica sa majkom Branislava Lečića, i da je problem izjava Danijele Štajnfeld kako je “kap koja je prelila čašu” to što je Lečić pozvao decu koja su išla kod Miroslava Aleksića, kod sebe u školu.

Što se tiče objavljenog snimka razgovora između Lečića i Štajnfeldove, Eva Ras kaže da to ništa ne mora da znači.

“Mi smo glumci, i ko zna iz kog konteksta je to istrgnuto”, rekla je Eva Ras.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare