Skandal trese Hrvatsku: Bivši stilista optužio Severinu za krađu - BIGportal.ba
Ex Yu

Skandal trese Hrvatsku: Bivši stilista optužio Severinu za krađu

Bivši stilista Severine Kojić, Petar Trbović, nedavno je sa pjevačicom prekinuo saradnju

Kako pišu hrvatski mediji, bivši stilista Severine Kojić, Petar Trbović, nedavno je sa pevačicom prekinuo saradnju, a u nastavku pročitajte šta se zapravo desilo.

Naime, stilista koji je 12 dugih godina radio sa popularnom pevačicom, izneo je tvrdnje da su njeni novi saradnici ukrali njegove ideje za kostime koje su izradili za Severininu turneju.

– Čestitam Peter Movrin. Čudesna reinterpretacija mojih ideja za Severinine kostime. Magija krađe se upravo dogodila – napisao je Trbović na društvenoj mreži Instagram i dodao:

– Sa Severinom sam na obostrano zadovoljstvo radio kao njen stilista čak 12 godina. U poslednje vreme donošenje poslovnih odluka preuzeli su ljudi s kojima nisam našao zajednički jezik. Do prekida saradnje došlo je tokom planiranja njene turneje. Trebalo je da radim kostimografiju, ali sam, što privatno, što poslovno, iz pomenutih razloga odlučio da se povučem. Radujem se novim saradnjama i projektima, a Severini želim i dalje mnogo poslovnog uspeha i još više privatne sreće – rekao je tada Trbović za “24sata.hr”.

Izvor: Novosti/24sata

Danas objavljeno

14 godina od Tošetove pogibije: I ovaj oktobar nema boju otkako si otišao

Zeljka

Životna ispovijest Dejana Cukića: Svirao violinu i igrao u Zvezdi

Zeljka

Poznati datum i vrijeme sahrane Marka Živića: Komemoracija u matičnom pozorištu glumca

Zeljka

Ostavite komentar