Skandal slovenačke diplomatkinje - upozorili je da ne smije da lovi, ona im odbrusila - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Skandal slovenačke diplomatkinje – upozorili je da ne smije da lovi, ona im odbrusila

Špela Cimerman vodila je poglavlje pregovora za područje unutrašnjih poslova tokom hrvatskog pristupanja Evropskoj Uniji. Od 2009. do 2014. godine bila je slovenačka diplomatkinja u Hrvatskoj.

Ne skriva strast prema podvodnom ribolovu, što ne bi bio problem da ulov kojim se pohvalila 5. avgusta nije bilo zabranjen za lov, piše Morski hr.

Od 1. jula do 31. avgusta je razdoblje lovostaja u kom riba kirnja ne sme da se lovi. Na to su je upozorili na društvenim mrežama, na šta je odgovorila psovkama ‘od***i i ne se**’, sa svog profila i sa stranice Sea Spirit Adria s koje objavljuje statuse na Fejsbuku.

MOŽDA VAS ZANIMA

Morski.hr ju je pozvao, a taj razgovor, kako navode, bio je sve samo ne običan.

Kaže da je fotografija stara pet godina a na pitanje da li je primereno da diplomata koristi taj rečnik, navela je da ona više nije diplomatkinja, već da radi u Somaliji.

“Da, imam i posttraumatski stresni poremećaj, ostavite me na miru. Sad sam pukovnik vojske, bila sam diplomata u RH od 2009. do 2014. godine”, rekla je za Morski.hr i objasnila u kojoj je vojsci:

“Ujedinjenih nacija. Moram da popijem tabletu za smirenje. Imam sve dozvole za ribolov i sutra vadim hrvatsko državljanstvo. Srce mi plače za ovu zemlju. Izaći ću na sledeće parlamentarne izbore u RH. I sve ću hapsiti. Sav organizovani kriminal”, rekla je i dodala da ne može reći na koga cilja jer je protivobaveštajac koji radi za Ujedinjene nacije i NATO.

Na pitanje da li psovke može da pripiše posttraumatskom stresnom poremećaju, Špela Cimerman je, kako navodi Morski.hr, rekla da će prvo popiti tablete za smirenje, da bi im onda rekla da PTSP jeste kriv za njeno izražavanje.

Još jednom je naglasila da više nije diplomatkinja.

Danas objavljeno

Kako je Marilyn Monroe od napuštenog djeteta postala svjetska diva: Tragična priča puna boli i skandala

Vanja A

6 lakih trikova za bolji miris tvog doma

Vanja A

Na današnji dan debitovao “Thriller”, kultni spot Majkla Džeksona: Video koji je zauvijek izmijenio pop muziku

Vanja A

Ostavite komentar