8. Oktobra 2022.

SKANDAL NE JENJAVA: Rada Manojlović traži policijsku zaštitu

Big Portal

Rada Manojlović proteklih dana jedna je od glavnih tema javnosti, a turbulencije u njenom privatnom životu ne prestaju.

Naime, nakon što je javnosti saopštila da je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berkovićem, pevačica se našla u centru skandala kada ju je bivši rijaliti učesnik, Dario Šogorović, optužio da mu je naplatila seksualne usluge.

https://www.instagram.com/p/CWld9QOo9GF/?utm_source=ig_embed&ig_rid=991d7fab-2afe-4856-bee8-f4a95d1a3d55

– Ko najviše plati, dajem snimak iz hotela. 10.000 evra sam je platio, ali nema stvari šta joj nisam radio za taj novac – napisao je bez srama Dario, koji je tom prilikom zloupotrebio zajedničku fotografiju koju ima sa Radom, a koja je nastala na jednom njenom nastupu.

Kako se saznaje od izvora bliskog pevačici, Manojlovićeva je odlučila da slučaj prijavi policiji i da zatraži zaštitu od nadležnih organa za nasilje koje trpi.

– Rada uopšte nije skandalozna ličnost, ostala je u šoku kada je fan zloupotrebio njihovu fotografiju i optužio je da je naplaćivala seksualne usluge. Poznato je da je Rada jako vezana za porodicu, da se trudila da ih nikada ne obruka. Zbog toga joj je jako teško palo to što se njeno ime dovodi u vezu sa prostitucijom – rekao je na samom početku razgovora izvor koji otkriva da pevačica ne planira da sedi skrštenih ruku.

– Odlučila je da slučaj prijavi policiji, tražiće zaštitu nadležnih organa. Darija će prijaviti za sajber nasilje, za klevetu i duševnu bol. Rada je dugo godina prisutna na estradi i svesna je da je Šogorović želeo samo trenutak slave preko njenog imena, ali ovo ne planira da oprosti. On već godinama želi da postane popularan, pošto to nije uspeo učešćem u rijalitiju, smislio je podmukao plan da Radu otpuži da se bavila najstarijim zanatom.

https://twitter.com/RadaManojlovic_/status/1578052199321591809

Inače, Manojlovićeva se ovim povodom oglasila i na svom Tviter profilu, te je citirajući svog oca poslala jasnu poruku Dariju.

– Apropo izvesne persone koja na bedan način pokušava da dođe do pažnje javnosti preko mog imena. Moj pametni tata je uvek imao neku izjavu koja mi se ureže u mozak. Davno je za ovakve slučajeve govorio: “Ćerko, budi srećna, od toliko ludaka na slobodi, tebi se nakačio samo jedan”. Dobiće tužbu, pa neka nastavi da laje – napisala je između ostalog Rada.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare