SKANDAL NA TELEVIZIJI: Voditelj BBC-ja uhvaćen kako vodi vijesti bez hlača - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

SKANDAL NA TELEVIZIJI: Voditelj BBC-ja uhvaćen kako vodi vijesti bez hlača

Snimak je odmah postao hit na društvenim mrežama, naročito zato što su se njegovi gosti svim silama trudili da ne prasnu u smijeh tokom razgovora o ozbiljnim pitanjima.

Voditelj BBC-ja nosio je šorc i brodarice dok je čitao ozbiljne vijesti u srijedu, na najtopliji dan ove godine, kada je u Britaniji registrovano više od 28 Celzijevih stepeni.

Shaun Lay (51) nosio je sako i kravatu, ali su oštrooki gledaoci odmah spazili da ispod pojasa nije toliko uštogljen – nosio je bermude i brodarice dok je čitao vijesti o koronavirusu i političkom haosu u Izraelu.

Snimak je odmah postao hit na društvenim mrežama, naročito zato što su se njegovi gosti svim silama trudili da ne prasnu u smijeh tokom razgovora o ozbiljnim pitanjima. Lay nije odustao od neuobičajene modne kombinacije ni do kraja dana, osim što je predveče nosio naočare za čitanje.

Lay je i krajem aprila primijećen kako čita vijesti u bermudama, a britanski tabloidi su tada prenijeli da ovaj prezenter koji živi u zapadnom Londonu, voli da šeta po gradu u kratkim pantalonama kako bi pocrnio, prenosi Hayat.ba.

Lay je dugogodišnji saradnik BBC-ja, koji je odbio da komentariše prestup, a vodio je i emisije posvećene serijalu “Doktor Who”.

BBC.

Danas objavljeno

Poznata glumica proslavila 50. rođendan

Vanja A

Feng Shui biljke za dobru energiju

Vanja A

Kim Kardašijan snimila uputstvo kako staviti maramice u kutiju pa postala meta ismijavanja

Vanja A

Ostavite komentar