29. Jula 2022.

Skandal na Belom dvoru: Karađorđević nije vidio unuka tri godine

Big Portal

“Prijatno sam se iznenadio kada sam video majku. Bio sam hospitalizovan zbog jedne neophodne intervencije, i čim je za to čula, odlučila je da dođe. Sa Danicom je sve organizovala bez mog znanja”, kaže princ za Hello magazin.

Kao svaka baka, i princeza Marija da Glorija uživala je u društvu unuka Stefana, koji je izrastao u preslatkog dečaka.

“Bio je oduševljen kada je video baku u vrtiću, dozivao ju je “baka mamaj”, kako joj se, inače, obraća. Ponosno ju je predstavio drugarima i vaspitačicama. Odlazak u vrtić sa bakom jednako mu je bio uzbudljiv kao zajednička igra i šetnja parkom. Mami je bilo važno da zajedno sa Danicom, Stefanom i sa mnom ode na dvor i poseti mog oca, kako bismo svi proveli prijatno popodne. Međutim, on nas nije primio. To je za nju bilo potpuno neočekivano i stvorilo je veliku neprijatnost, pa i razočaranje. Nije uspela da spoji mog oca, prestolonaslednika Aleksandra, sa unukom, koga nije video skoro tri godine, a na njegovom rođenju je zaplakao.”

“Ne mogu ni ja da razumem da je svaki naš pokušaj da se sretne sa unukom, da zajedno pojedu sladoled u parku, bio neuspešan”, konstatuje princ Filip.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare