Škaljarac Božović imao uređaje za praćenje i snimanje - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Škaljarac Božović imao uređaje za praćenje i snimanje

Prilikom pretresa stana kojeg je koristio Miloš Božović policija pronašla i uređaje za tajno praćenje kao i slovenačku ličnu kartu izdatu na ime Zlatko Marijanac. Božoviću su utočište pružali pripadnici MUP-a Republke Srpske

U stanu Miloša Božovića, pripadnika škaljarskog klana uhapšenog u Banja Luci, pronađeni su uređaji za tajno praćenje i tajno snimanje, saznaje Istraga.ba.

“Kartonska kutija sa sa preovlađujućom crno-bijelo-plavom bojom sa natpisom GSM/GPSR/GPS tracker portable vehicle tracking system u kojoj se nalazi plastični uređaj kockastog oblika crne boje sa natpisom “GPS tracker” kao i dva punjača, dva provodnika (jedan crne boje i jedan crno-žuto-zelene boje te crni provodnik na čijem jednom kraju se nalazi plastični uređaj sa natpisom “GPS Antenna””, navedeno je u zapisniku MUP-a Republike Srpske čiji su pripadnici prije desetak dana u Banja Luci uhapsili Božovića.

Osim ovog uređaja, kod bjegunca od crnogorskog pravosuđa pronađena je i lična karta Republike Slovenije izdata na ime Zlatko Marijanac sa serijskim brojem 004652087 na kojoj je bila Božovićeva fotografija, te ljekarski nalazi izdati na ime Zlatko Marjanović. U stanu koji je koristio policija je pronašla i oko 5000 evra, navodi Istraga.ba.

Pored Miloša Božovića, za kojim je Crna Gora raspisala potjernicu zbog ubistva u toj zemlji, u Banjaluci je prije desetak dana uhapšeno pet osoba, koji se dovode u vezu da su mu pomagali u skrivanju. Među uhapšenim su i tri visokorangirana inspektora. Jednom inspektoru kao i Božoviću određen je pritvor.

(BN)

Danas objavljeno

Sve ruske trupe napustile Kazahstan

M.

Zemljotres u okolini Bjelovara

M.

Krivokapić podnio inicijativu za smjenu Abazovića

M.

Ostavite komentar